Oare nu este prematur sa se considere un nou Michael Jackson? Rapper-ul american a declarat ca muzica si zambetul sau au influentat lumea. Dupa incidentul cu Rihanna ne indoim, insa ii acordam o sansa.

Cantaretul R&B in varsta de 22 de ani, un magnet al controverselor din frageda adolescenta, ale carui promisiuni de afirmare parea ca s-a topit odata cu atacul violent asupra Rihannei, a reusit sa se mentina la linia de plutire gratie suportului pe care i l-au aratat fanii, timp de mai bine de doi ani, dupa episodul cu pricina.

Cu cel mai recent album al sau "F.A.M.E.", plasat pe locuri fruntase in Billboard Top 200, la inceputul anului, avand 3 single-uri numarul 1, 6 nominalizari la BET Award, se pare ca lumea a inceput sa uite incetisor de greseala comisa in trecut. Nu ca nu s-ar fi asteptat la acest lucru.
"Chiar nu cred ca este un album de revenire. Simt ca este un album de triumf, este un fel de album underdog (n.r. care nu avea nicio sansa de reusita, daca stam sa privim conditiile in care a fost lansat, insa a reusit)" , a declarat acesta pentru revista The Source, pe a carui coperta se afla, adaugand ca " a fost mai mult sa arat lumii ca se inseala. Nu cred ca am plecat undeva, deci nu aveam de unde sa ma intorc. Nu e ca si cum as fi disparut de pe fata pamantului".

Recent, rapperul si Rihanna si-au mutat relatia catre un alt unghi, anuntandu-si impacarea, cel putin online, pe Twitter si renuntand la ordinul de restrictie asupra lui Chris, acestuia permitandu-i-se sa apara la evenimente unde este si ea prezenta.



Odata ce a primit "binecuvantarea" de la Rihanna, Brown si-a recapatat si succesul cu care se obisnuise. Insa, in timp ce a fost surprins online, intr-o discutie cu tente homofobe (pentru care si-a cerut scuze ulterior) si a avut o scapare destul de violenta in culisele show-ului Good Morning America, unde a spart un geam, deoarece a fost tras la socoteala (din nou) pentru controversa legata de Rihanna, tanarul se pare ca s-a linistit. Chris Brown a inteles ca actiunile sale au consecinte si a incercat sa-si influenteze fanii doar in mod pozitiv.

"Ce-mi place cel mai mult la mine este ca sunt capabil sa influentez lumea cu muzica si cu zambetul meu, imi pot inspira fanii, fanii care-mi fredoneaza muzica, pe care ii vad ca poarta haine asemanatoare mie, dar care in acelasi timp vor sa fie ei insisi, individuali", a mai declarat el, potrivit Huggington Post. "Sunt de acord ca muzica mea atinge lumea si ca tot ce fac negativ sau pozitiv, nu face decat sa influenteze oameni din intreaga lume. Este si o binecuvantare, dar si un blestem", a incheiat acesta.

"Lucrul pe care-l urasc la viata mea este ca trebuie sa ma ridic tot timpul la nivelul asteptarilor celorlalti si niciodata nu pot sa spun <La naiba cu tot> si sa fac ce vreau si sa nu-mi pese de parerea nimanui", se lamenteaza Chris, concluzionand ca, totusi "in postura de artist poti sa ai ce pareri vrei, insa trebuie sa-ti pese si de opinia publicului, fiindca ei sunt consumatorul".

Citeste si:
Chris Brown o da in judecata pe femeia care l-a acuzat de viol
Chris Brown o da in judecata...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.