In vara anului 2009 Chris Brown a fost condamnat la 5 ani de supraveghere (in libertate) si 6 luni de munca in folosul comunitatii dupa ce a pledat vinovat la acuzatiile de agresiune aduse de fosta lui iubita, Rihanna.

Chris a fost indelung blamat de colegii sai pentru gestul sau si a fost aspru criticat de media. Cu toate acestea el simte ca lumea e pregatita sa il ierte acum.

Chris a declarat recent: "Cand am fost condamnat cativa oameni au ramas langa mine. Dar cand totul s-a complicat, au preferat sa se retraga. Nimeni nu vrea sa aiba de a face cu asa ceva deoarece imediat numele sau ar fi legat de ceva negativ.". El crede ca multi sunt gata sa il ierte acum deoarece isi doresc sa lucreze din nou cu el, potrivit Musichat.



Chris Brown a scapat de ordinul de restrictie impus dupa ce in urma cu doi ani a batut-o pe Rihanna. Dupa incidentul din 2009, tribunalul din Los Angeles i-a interzis cantaretului sa se aproprie de fosta sa iubita timp de cinci ani, obligandu-l si la sase luni de munca in folosul comunitatii. De asemenea, judecatorul a cerut ca Brown, in varsta de 21 de ani, sa urmeze si un an de consiliere psihica, pe probleme de violenta domestica.

Dupa ce a definitivat cursul de consiliere si munca in folosul comunitatii, acum Chris Brown poate sa se apropie si de fosta sa iubita atata timp cat nu o irita, molesteaza sau hartuieste.

“Din mii de condamnati, niciunul nu a facut o treaba mai buna decat tine. Si as putea sa te recompensez pentru faptul ca ti-ai asumat responsabilitatea faptelor si te-ai straduit sa duci la indeplinire toate sarcinile pe care ti le-am dat“
, i-a spus judecatoarea.

Voi ce credeti? E timpul ca artistul sa primeasca iertarea sau ar mai trebui sa ispaseasca din pedeapsa exilarii sociale?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.