Madonna vrea să se întâlnească cu papa Francisc pentru a discuta „niște probleme importante”, a notat cântăreața pe Twitter. Vedeta l-a întrebat pe suveranul pontif dacă ar fi dispus să îi ofere o întrevedere.

Madonna vrea să se întâlnească cu papa Francisc

„Salutare @Pontifex Francis. Sunt o bună catolică. Jur! Adică nu jur!'' a scris Madonna pe Twitter.

„Ar fi posibil să ne întâlnim într-o zi pentru a discuta nişte probleme importante?”, a completat ea.

Interpreta, care de-a lungul carierei de 40 de ani s-a remarcat atât pentru hiturile care au cucerit clasamentele muzicale, cât și pentru conflictele cu Biserica Catolică, a recunoscut că „au trecut câteva decenii” de la ultima sa confesiune, dar că vrea cu toate acestea să facă o încercare.

Deși nu a specificat care ar fi problemele despre care vorbește, solista a făcut o aluzie la un posibil subiect. „Am fost excomunicată de trei ori. Nu mi se pare corect”, a scris Madonna.

Amintim că, în urmă cu câțiva ani, cântăreața în vârstă de 63 de ani, care a fost botezată și crescută în credința catolică, a afirmat, în cadrul emisiunii „The Late Show”, găzduită de James Corden, că a fost „excomunicată de vreo trei ori”.

Papa Ioan Paul al II-lea a îndemnat creștinii să nu participe la un turneu de-al Madonnei

În vara anului 1990, când turneul Madonnei intitulat „Blond Ambition World Tour” a ajuns în Italia, papa Ioan Paul al II-lea a îndemnat creștinii să nu participe la eveniment. Capul bisericesc a etichetat manifestația drept „unul dintre cele mai satanice spectacole din istoria umanității”.

Mai multe organizaţii catolice, printre care şi conferinţa episcopilor italieni, au solicitat anularea concertelor pe care le-au catalogat „dezgustătoare, imorale, blasfematoare şi infame”.

Citeste si:
Dana Roba, întâlnire de coșmar cu Daniel Balaciu în instanță: „Îmi...
Dana Roba, întâlnire de...

De-a lungul vremii, interpreta a adunat capital de imagine pe fondul unor controverse declanșate de opiniile ei despre amor, iubirea între persoanele de același sex sau simbolismul creștin.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Mai 2022 - 01 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.