Alertă pe aeroportul din Liverpool! Angajații aeroportului au depistat că din valiza de cală a unui pasager curgea sânge. 40 de bagaje au fost trimise înapoi spre Cluj-Napoca pentru a fi investigate. Când angajații au deschis bagajul din care curgea sânge au rămas șocați.

Sânge depistat într-o valiză pe aeroportul din Liverpool. Ce se afla în bagaj

Incindentul a avut loc la cursa Cluj-Napoca - Liverpool. Pasagerii și-au predat bagajele de cală și au decolat spre Liverpool. La aeroport, autoritățile britanice au depistat un lucru mai puțin obișnuit. Din interiorul unui bagaj a curs sânge, iar acesta a ajuns și la alte bagaje din apropiere. Reprezentanții aeroportului din Liverpool au dat alerta și au decis să trimită de urgență înapoi bagajele către România. Aceștia nici măcar nu au riscat să le deschidă pentru a verifica ce se află în ele.

Circa 40 de bagaje de cală au fost întoarse înapoi în România pentru a fi verificate. La aeroportul din Cluj-Napoca, angajații au început de urgență verificările. Când s-a ajuns la bagajul cu pricina, angajații l-au deschis și s-au îngrozit. Bagajul era plin cu...carne de porc care s-a dezghețat în timpul zborului și din care a început să curgă sânge. Bagajul era al unui român care pleca în Marea Britanie și se pregătea de sărbătorile de iarnă. Acesta ar fi înghețat carnea de porc și ar fi pus-o în bagajul de cală, însă aceasta s-a dezghețat până la destinație.

Angajații au răsuflat ușurați pentru că nu s-au adeverit suspiciunile unei fapte mai grave. Deoarece românul nu a comis nicio ilegalitate în acest caz, cele 40 de bagaje au fost trimise din nou către Liverpool pentru ca pasagerii să și le poată recupera de la aeroport. Potrivit politicii aeroporturilor, bagajele de cală sunt scanate și verificate, iar transportul de produse alimentare nu este interzis. De aceea aparatele nu au identificat ceva suspect sau ilegal în cazul dat.

Este bine cunoscut faptul că românii și nu doar își încarcă bagajele cu tot felul de bunătăți atunci când pleacă din România peste hotare. Începând de la băuturi alcoolice, produse lactate și carne și terminând cu murături și tot felul de conserve de casă.

Citeste si:
ÎNCEPE CAMPANIA BLOOD NETWORK Salvează o viață, donează sânge și...
ÎNCEPE CAMPANIA BLOOD NETWORK...

Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Noiembrie 2022 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.