Poate tocmai ai încheiat un an bun, poate mai puțin bun. Dar depinde în primul rând de tine să ai un an mai bun decât cel ce s-a încheiat. Nu începe cu rezoluții irealizabile, foarte greu de îndeplinit, dacă e vorba despre o schimbare radicală de stil de viață.

Alege pași mici, ușor de pus în practică. Găsește mai jos recomandările FOREO.

1. Sport

Dacă nu ai fost niciodată genul care merge la sală de minim 3 ori pe săptămână, probabil nu vei face asta nici acum. Dar îți poți propune să mergi pe jos în fiecare zi. Începe cu câțiva pași și crește distanța treptat. Poți să îți impui să alegi scările în locul liftului, acasă sau la birou.

2. Dietă

Dacă ai un regim alimentar cu mult fast food și băuturi acidulate, încearcă să introduci în alimentație fructe, legume și bea apă. Treptat, până devine tot mai ușor. Poți păstra un "comfort food" în meniu, cu care să te recompensezi săptămânal. Redu zahărul și grăsimile, alege alternative mai sănătoase.

3. Shopping de impuls

Înainte să apeși butonul "adaugă în coș", gândește-te bine dacă ai nevoie de articolul respectiv, cu ce frecvență îl vei purta, dacă poți alcătui un outfit cu ce ai deja în dulap. Sunt sute de reel-uri care te pot inspira pentru o garderobă capsulă cu articole care se pot combina între ele. Mix & match minimalist în trendul quiet luxury. Dacă ai deja 3 perechi de pantofi în același stil, poate e suficient.

4. Echilibrul psihic

Alege ce e cel mai important pentru tine. Alege oamenii de care te înconjori, alege activitățile la care îți face cu adevărat plăcere să participi, alege un job pe care să îl faci cu pasiune și, mai ales, alege-te pe tine.

Încearcă să câștigi timp liber pentru tine, să faci ce îți face cu adevărat plăcere. Evită nopțile pierdute, dacă nu te distrezi cu adevărat, doar pentru că ai primit o invitație la un eveniment. Evită abuzul de alcool, cafea, tutun, mâncare. Încearcă să te distanțezi de persoane toxice, redu timpul petrecut pe rețele de socializare, alege să te vezi cu cineva drag față în față la o plimbare în parc sau o terasă în aer liber. În general, caută să petreci cât mai mult timp în natură, bucură-te de tot ce are de oferit: culori, parfumuri, sunete.

Citeste si:
Noua rutină suedeză de îngrijire ce schimbă regulile jocului
Noua rutină suedeză de...

5. Iubește-te

Începe o rutină de îngrijire care nu îți consumă mult timp, se poate realiza la tine acasă și te va face să te simți și să arăți mai bine. Pentu asta ai nevoie de produsele de top FOREO, care au efecte miraculoase asupra aspectului tău și te vor face să te simți mai bine în pielea ta.
Iată câteva sugestii:

BEAR este primul aparat cu micro-curenți din lume aprobat de FDA cu sistem Anti-Shock. Are beneficii anti-aging, îmbunătățește vizibil conturul feței, energizând și întărind cu blândețe toți cei 69 de mușchi ai feței și gâtului. Aparatul este demonstrat clinic că reduce ridurile fine și cearcănele, sporește elasticitatea și fermitatea pielii în doar o săptămână. Aparatul combină tehnologia patentată FOREO T-sonic pulsații cu microcurenți care îți oferă un facelift instantaneu. Spre deosebire de chirurgia estetică costisitoare, FOREO BEAR este complet non invaziv și fără dureri.

Citeste si:
S-a lansat peria de corp pentru un self-care la un nivel complet...
S-a lansat peria de corp...

UFO 2 oferă hidratare imediată și de lungă durată, pentru o experiență spa la tine acasă în doar 2 minute. UFO 2 sporește hidratarea pielii cu 126%, păstrându-și efectul până la 6 ore și este dovedit clinic că reduce semnificativ apariția ridurilor în doar 7 zile. Aparatul se folosește împreună cu măștile active sau FOREO sheet masks.

LUNA 4 PLUS îți oferă o experiență de curățare fără egal, deoarece este demonstrat clinic că aparatul îndepărtează până la 99,5% din murdărie, sebuum și machiaj – fiind mult mai eficient decât spălatul manual sau cu alte aparate. LUNA 4 PLUS este cel mai avansat produs de îngrijire a pielii 4 în 1, esențial pentru rezultate profesionale. Dispozitivul de curățare se mândrește cu caracteristici suplimentare de terapie cu lumină LED roșie pentru a dilata porii, pentru o curățare mai profundă, în timp ce stimulează producția de colagen și vizează ridurile fine și urmele provocate de soare. Masajul cu microcurenți țintit tonifică mușchii faciali, diminuează vizibil aspectul liniilor de expresie și al căderii, oferind în același timp un aspect tânăr și ferm.

Citeste si:
Răsfață-te de Black Friday cu surprize, oferte tentante și produse...
Răsfață-te de Black Friday cu...

LUNA 4 Body este un dispozitiv de masaj corporal delicat și de îngrijire a pielii, alimentat cu T-Sonic. Înmoaie, netezește și întărește vizibil, în timp ce te răsfață cu un spa corporal complet profund purificator. Capul de perie din silicon extrem de adaptabil și ultraigienic respectă curbele individuale ca un burete pentru a se adapta tuturor contururilor corpului. Siliconul plușat ultraigienic alunecă fără efort pe piele și oferă 8 intensități de pulsație T-Sonic reglabile manual, pentru o curățare perfect adaptată în câteva secunde. Îndepartează 99,5% din impurități, murdarie, celule moarte ale pielii, transpirație în doar un minut. Rezistent la bacterii, este ușor și compact, reîncărcabil prin USB.

Descoperă toată gama de produse de îngrijire FOREO pe www.douglas.ro și răsfață-te în confortul propriei case.
- *** -

Citeste si:
Transformă-ți rutina de îngrijire a pielii pe timp de noapte
Cum să-ți transformi rutina...

Despre FOREO

FOREO, cel mai important brand skin-tech din lume, combină tehnologia de ultimă oră și inovația pentru a crea dispozitive inovatoare care economisesc atât timp, cât și bani, oferind în același timp rezultate premium de îngrijire a pielii și frumusețe. Terapie cu lumină LED, termoterapie, crioterapie, microcurent, pulsații T-Sonic – aceste tehnologii revoluționare nu mai aparțin domeniului science fiction-ului, ci sunt acum o realitate. Și cea mai recentă descoperire? O rutină suedeză de îngrijire care se bazează pe un număr minim de produse alcătuită din doar 3 pași și jumătate și care oferă rezultate impecabile. Această rutină folosește patru dintre produsele cele mai renumite – toate concepute pentru a fi utilizate în armonie: LUNA 4, BEAR, UFO 2 și ISSA 3. În doar șapte minute, îți vei curăța, netezi și hidrata tenul. Bine ai venit în lumea FOREO!


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Ianuarie 2024 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.