Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost prins de oamenii legii în timp ce conducea pe străzile din București sub influența a șapte droguri diferite.

Un bărbat conducea prin București sub influența a 7 tipuri de droguri

Poliția Capitalei a reținut un bărbat în vârstă de 34 de ani care conducea un autoturism aflându-se sub influența a 7 tipuri de droguri. Oamenii legii au spus că nu s-au mai ciocnit cu o asemenea situație și speră nici să nu mai întâlnească așa caz. Incidentul a avut loc după miezul nopții pe străzile din București. Bărbatul circula în sens opus cu mașina de poliție, iar oamenii legii au aprins girofarul.

”Unii ar spune că s-a aprins bradul de Crăciun…Alţii că s-a strigat catalogul drogurilor…Sau că la amphetamină e alergic…Noi spunem că aşa ceva nu am mai întâlnit şi sperăm să nu mai întâlnim niciodată. Totul s-a petrecut în Bucureşti, după miezul nopţii. Maşina venea pe sensul opus. Poliţistul de la volan l-a văzut câteva fracţiuni de secundă pe conducătorul auto. A dat drumul la girofar şi a întors maşina”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne (MAI).

Șoferul autoturismului ar fi încercat să scape de poliție și a luat-o pe o stradă laterală, însă oamenii legii i-au închis rapid calea. Dialogul care a urmat cu șoferul mașinii a fost de râs și de plâns. În primă fază, acesta a fost testat pentru proba de alcoolemie, rezultatul fiind zero.

”- Bună seara, de la Brigada Rutieră suntem. Vă rugăm să ne prezentaţi documentele la control.
- Dar de ce m-aţi oprit?
- Dacă opreaţi la semnalele noastre vă răspundeam că pentru un control de rutină. Acum vă spunem că v-am oprit pentru că nu aţi oprit, dar facem şi controlul de rutină. Aţi consumat alcool?
- În ianuarie… da. Cred că prin februarie, că a fost şi ziua lui…
- Stop! Că suntem în septembrie. Suflaţi constant aici şi vă spunem noi dacă aţi băut azi.
- Pot să vă zic şi eu: azi nu!”, au redat reprezentanţii MAI dialogul cu şoferul.

Mai apoi a urmat un circ pe cinste. Oamenii legii au insistat să îi facă șoferului și proba pentru droguri, iar aici a venit surpriza sau surprizele, chiar 7 la pachet. Șoferul a fost depistat că întrebuințase 7 tipuri diferite de droguri. Dintre toate, doar amphetamina lipsea, în rest, celelalte tipuri erau prezente toate. Șoferul s-a dat în spectacol maxim încercând să scape de întrebările polițiștilor.

”- Facem şi o testare cu DrugTest-ul.
- Şi aici tot zero o să fie.
- E cam greu de crezut, i-a răspuns poliţistul în timp ce aştepta rezultatul testării.
- Pentru că umblaţi la aparat, nu, îl aranjaţi voi?
- Nu, pentru că aici rezultatul este afişat cu pozitiv sau negativ.

- V-am zis că nu poate fi zero, a spus poliţistul în timp ce îi arăta ecranul aparatului.
- Mamă, bombă sunt! Sigur nu e stricat?
- Cu ce indică aici, mai aveaţi puţin şi îl stricaţi dumneavoastră. Lipseşte doar amphetamina. Mergeţi cu noi pentru recoltarea de probe biologice.
- Nu merg că mi-am adus aminte. Prin mai cred că am fumat o ţigară.
- Trebuie să mergem. Poate vă aduceţi aminte si de iunie, iulie şi de noaptea aceasta.
- Dar nu am luat nimic. Poate ceva medicamente, nu mai ţin minte.
- Asta o lămuriţi cu colegii noştri. Ce medicamente, când le-aţi luat şi de la ce “farmacist”.”, se mai arată în postare.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Septembrie 2022 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.