Cillian Murphy, actorul irlandez în vârstă de 47 de ani, a câștigat premiul cel mare în ediția Premiilor Oscar de anul acesta. El a făcut câteva declarații despre soția sa, cu care trăiește o frumoasă poveste de iubire de peste 3 decenii, mulțumindu-i pentru sprijinul necondiționat din toți acești ani.

Cillian Murphy, actorul irlandez cunoscut pentru rolurile sale profunde și captivante, a fost în centrul atenției la cea de-a 96-a ediție a premiilor Oscar, unde a câștigat prestigiosul trofeu pentru „cel mai bun actor”. Cu toate acestea, momentul său emoționant nu a fost doar un triumf personal, ci și o dovadă profundă a afecțiunii pe care i-o poartă soției sale.

Murphy, în vârstă de 47 de ani și originar din Cork, Irlanda, a fost însoțit de Yvonne McGuinness, în vârstă de 51 de ani, partenera sa de peste trei decenii. Cuplul, care se cunoaște încă din anii '90 și s-a căsătorit în 2004, a fost o prezență puternică la evenimentul strălucitor din Los Angeles.

După ce filmul „Oppenheimer” a cucerit șapte premii Oscar, inclusiv cel pentru cel mai bun actor acordat lui Murphy pentru rolul lui J. Robert Oppenheimer, momentul culminant al serii a venit când actorul și-a ridicat trofeul. Într-o demonstrație de afecțiune și recunoștință, actorul irlandez s-a întors către Yvonne și a sărutat-o tandru. Într-un discurs emoționant, actorul i-a mulțumit soției sale pentru tot sprijinul necondiționat acordat, numind-o „partenera sa în viață și în artă”.

„Yvonne McGuinness, partenera mea în viață și în artă. Cei doi băieți ai mei, Malachy și Aran, care stau acolo sus. Vă iubesc atât de mult. [...] Sunt un irlandez foarte mândru că mă aflu aici în această seară”, a declarat Murphy.

În ciuda ascensiunii sale în lumea filmului și a faimei mondiale, Cillian Murphy a reușit să mențină o viață de familie discretă. El a mărturisit că sprijinul și prezența partenerei sale de viață a fost esențială în procesul său de adaptare în lumea agitată a Hollywood-ului. Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Martie 2024 - 10 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.