FOREO, lider în domeniul beauty-tech, a elaborat și lansat o serie de rutine care revoluționează viața de zi cu zi, abordând în același timp nevoi specifice ale diferitelor tipuri de ten. Una dintre ele este Swedish Eyecare Routine, o rutină suedeză concepută pentru a oferi cea mai bună îngrijire posibilă zonei ochilor.

Astfel, FOREO a creat acum ceva timp IRIS 2 - un dispozitiv neinvaziv, rapid, eficient și ultra-igienic pentru masarea zonei ochilor, inspirat de tehnicile antice de drenaj limfatic din Asia și revoluționat cu ajutorul pulsațiilor T-Sonic. Este dovedit clinic cum aceste produse au o eficiență de 3,5 ori mai mare în reducerea pungilor de sub ochi, reduc cu 70% aspectul cearcănelor, reduc aspectul liniilor fine cu 43% și oferă fermitate pielii cu 51% mai mult decât alte produse - toate contribuind astfel la o apariție mai tânără și strălucitoare.

Întrucât dorința de inovare a brandului este una puternică, acesta aduce în prim-plan noi soluții avansate, prezentând cu mândrie noi produse - masca IRIS Hydrating Hydrogel Eye Mask, serul IRIS Firming PM Eye Serum, crema IRIS C-Concentrated Brightening Eye Cream și serul IRIS Pro-Strength Eyelash Serum.

Masca de ochi IRIS Hydrating Hydrogel Eye Mask revigorează instantaneu ochii obosiți, umflați și stresați. Formula premium de ingrediente oferă o senzație răcoritoare, în timp ce luminează vizibil conturul delicat al ochilor. Aceasta este vegană, formulată cu 96% ingrediente de origine naturală.

Serul IRIS Firming PM Serum este un produs puternic, dar totodată cu o acțiune blândă asupra zonei ochilor. Cu o formulă ce are la bază 94% ingrediente de origine naturală, ridurile și liniile fine sunt reduse instant, iar elasticitatea pielii este îmbunătățită. Acesta este serul care îți va oferi un aspect întinerit în mod garantat.

IRIS C-Concentrated Brightening Eye Cream este o cremă catifelată, moale și ultra-ușoară, care este absorbită în piele, corectând instantaneu culoarea și luminând cercurile întunecate. Plină cu substanțe active hidratante și bogată în antioxidanți, aceasta netezește zona delicată a ochilor, minimizând liniile fine și stimulând în același timp micro-circulația pentru a reduce aspectul pungilor de sub ochi și a nuanței neuniforme a pielii.

Citeste si:
5 rezoluții pentru un an în care să-ți fie bine cu tine
5 rezoluții pentru un an în...

IRIS Pro-Strenght Eyelash Serum este un ser cu o formulă ce are la bază 94% ingrediente de origine naturală. Rolul acestui produs este de oferi un aspect mai plin și alungit genelor.

Toate aceste inovații minunate alcătuiesc rutina suedeză de îngrijire sinonimă cu perfecțiunea. Aceasta se realizează în 3 pași simpli, după cum urmează:
1) Aplică masca IRIS Hydrogel Eye Mask și masează zona cu dispozitivul IRIS
2) Aplică serul IRIS PM Eye Serum și crema IRIS Eye Cream și masează zona cu dispozitivul IRIS
3) Aplică serul IRIS Pro-Strength Eyelash Serum

Te invităm să vizitezi notino.ro și să descoperi întreaga gamă de produse FOREO, împreună cu beneficiile acesteia!

Despre FOREO

FOREO, cel mai important brand medical skin-tech din lume, combină tehnologia de ultimă oră și inovația pentru a crea dispozitive inovatoare care economisesc atât timp, cât și bani, oferind în același timp rezultate premium de îngrijire a pielii și frumusețe. Terapie cu lumină LED, termoterapie, crioterapie, microcurent, pulsații T-Sonic – aceste tehnologii revoluționare nu mai aparțin domeniului science fiction-ului, ci sunt acum o realitate. Și cea mai recentă descoperire? O rutină suedeză de îngrijire care se bazează pe un număr minim de produse alcătuită din doar 3 pași și jumătate și care oferă rezultate impecabile. Această rutină folosește patru dintre produsele cele mai renumite – toate concepute pentru a fi utilizate în armonie: LUNA 4, BEAR, UFO 2 și ISSA 3. În doar șapte minute, îți vei curăța, netezi și hidrata tenul. Bine ai venit în lumea FOREO!

Citeste si:
Rutina suedeză de lifting facial îți va schimba complet aspectul...
Rutina suedeză de lifting...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 11 Iulie 2023 - 10 : 07

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.