Iarna care se apropie cu pași repezi este descrisă de look-uri ce jonglează cu stilul pur newyorkez. Pe baza acestei tendințe populare, Reserved a elaborat o colecție care se concentrează pe item-uri perfecte atât pentru locul de muncă, cât și pentru evenimentele deosebite. Confortul este îmbinat cu rafinamentul, iar paleta de culori și varietatea de texturi e pur și simplu surprinzătoare.

Gama de îmbrăcăminte conține o serie de articole ideale overlayering-ului, oferind o multitudine de stiluri. Totodată, colecția conține și piese care pot fi combinate în funcție de personalitatea ta, astfel încât la final vei avea un look unic. Detaliile sunt alternate subtil, astfel încât vei descoperi o croială clasică, specifică garderobei bărbătești, alături de tricoturi lurex, denim strălucitor, paiete sau modele mai izbitoare de culoare argintie.

Paleta de culori este dominată de negru și gri, cu accente de roșu și albastru. Modelele rămân delicate și clasice, complimentate de pattern-uri neconvenționale și croieli moderne. Blazerele sunt voluminoase și au umeri largi, încurajând experimentarea cu construcția de siluete stratificate. Piesele de seară pot constitui și ținute casual – de exemplu, un top cu paiete poate fi combinat cu un pulover sau o rochie ajurată din lurex.

Accesoriile includ eșarfe tricotate cu ciucuri, genți mici și cizme cu toc înalt sau cu motive de piele de crocodil. Acestea îndeplinesc atât o funcție practică, cât și una stilistică.

Gama masculină a fost creată pentru bărbații care se află mereu în mișcare, sunt versatili și practici. Articolele combină stilul casual, workwear, sport și streetwear. Colecția este ideală pentru outfit-uri overlayered datorită selecției largi de pulovere, cardigane și îmbrăcăminte exterioară - cum ar fi jachete de puf și parka cu funcționalitate ridicată. Pantalonii sunt din denim și chino și au buzunare încăpătoare și un fit straight. Detaliile fac diferența - imprimeul tridimensional, tricotul caracteristic melange, structurile de pulover și căptușeala jachetei de puf.

Citeste si:
Cum să îți îmbunătățești confortul din locuință pe timp de iarnă
Cum să îți îmbunătățești...

Paleta de culori este în concordanță cu atmosfera newyorkeză. Bejul și griul sunt îmbinate cu albastrul denim și verdele ca de sticlă. Un minimalism coloristic ce permite cele mai variate apariții, în funcție de starea de spirit.

Articolele vestimentare sunt complementate de o serie de accesorii esențiale: cizme negre în stil outdoor, un rucsac încăpător cu buzunare multiple și o geantă de mână dreptunghiulară.

Îmbogățește-ți garderoba cu cele mai noi colecții Reserved care sunt disponibile în orice magazin Reserved din țară și online pe reserved.com.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Noiembrie 2023 - 04 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.