Cel mai așteptat eveniment al anului în materie de shopping este chiar după colț, iar ofertele interesante și tentante nu întârzie să apară. Acum e momentul să descoperi produse calitative ce pot servi drept achiziții de succes pentru Black Friday (dar și Crăciun).

Printre brandurile pe care trebuie să le urmărești se numără și FOREO, brandul suedez de beauty tech. Știm cu toții că sezonul acesta este la modă o piele strălucitoare, tonifiată și sănătoasă, tocmai de aceea nu trebuie să ratezi ofertele din următoarele paragrafe.

BEAR

Surpriza ideală dacă ești în căutarea unei doze instante de energie. BEAR este un dispozitiv de tonifiere cu microcurent, care te va ajuta cu modelarea facială. Mai mult, este primul dispozitiv medical cu microcurent aprobat de FDA.

Printre beneficii se numără atât efectele anti-îmbătrânire, cât și îmbunătățirea vizibilă a conturului feței, stimulând toți cei 69 de mușchi ai feței și gâtului. Nu în ultimul rând, este dovedit clinic că diminuează semnificativ aspectul ridurilor profunde și al liniilor fine.

BEAR este aici pentru a-ți oferi strălucirea necesară sezonului festiv ce urmează. Ușor, rapid și fără durere. Bucură-te de un discount de 30% la întreaga gamă BEAR cu ocazia Black Friday!

UFO

Îți dorești să ai un plus de hidratare în sezonul rece? FOREO îți oferă acum soluția. UFO 2 este echivalentul unui spa în intimitatea casei tale. Un dispozitiv care îți hrănește atât tenul, cât și mintea, prin tehnologii de ultimă generație - pulsații T-Sonic, terapie cu lumină LED cu spectru complet, crioterapie și termoterapie. UFO 2 este menit să creeze momente de relaxare pură, într-un mediu confortabil și personal.

În cazul în care nu știai, folosirea măștilor în tandem cu UFO 2 îmbunătățește nivelul de hidratare a pielii cu 126% după doar 90 de secunde și, în plus, studiile clinice au arătat că UFO 2 reduce semnificativ aspectul ridurilor în doar 7 zile.

Citeste si:
Vacanță la schi în Austria. Sfaturi pentru a alege o stațiune...
Vacanță la schi în Austria....

Dacă ești în căutarea unui cadou eficient și elegant, această gamă este pentru tine! Cu ocazia Black Friday, FOREO oferă reduceri la întreaga gamă de măști pentru UFO 2, fiind astfel duo-ul perfect. Ba chiar, brandul suedez include și reduceri de 30% la dispozitivele UFO, UFO mini 2 și UFO mini.

LUNA

Nu ar putea exista o listă de oferte din partea FOREO fără una dintre cele mai emblematice game create vreodată: LUNA, seria de dispozitive de curățare a feței, ce asigură simultan un masaj de fermitate.

Gama LUNA are peri moi din silicon ce asigură o curățare delicată în straturile profunde ale pielii. Este dovedit clinic că acest dispozitiv elimină până la 99,5% din toxinele acumulate - murdărie, exces de sebum și celule moarte. Datorită acestei inovații în industria frumuseții, curățarea feței va deveni un adevărat ritual de self-care, fiind mai mult decât un cadou perfect pentru persoanele pe care le îndrăgești.

Citeste si:
5 rezoluții pentru un an în care să-ți fie bine cu tine
5 rezoluții pentru un an în...

LUNA este unul dintre cele mai adorate produse de către celebrități, iar pentru Black Friday, FOREO este pregătit să surprindă pe toată lumea cu o reducere de 30% la întreaga gamă de dispozitive LUNA (excepție fiind gama LUNA 4).

Acestea sunt doar o parte din beneficiile oferite de cele 3 dispozitive enumerate mai sus. Dacă îți dorești să descoperi impactul pozitiv asupra pielii tale, nu trebuie să ratezi Black Friday - momentul când te vei bucura de reduceri de până la 30% pentru produsele selectate de la FOREO.

Vizitează chiar acum foreo.com și retailerii locali precum notino.ro, xpertbeauty.ro, douglas.ro și marionnaud.ro pentru a obține cele mai bune oferte locale.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Noiembrie 2022 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.