Johnny Depp este într-o conjunctură favorabilă după câștigarea procesului de defăimare intentat fostei soții Amber Heard la începutul acestei veri. Dovadă este un contract multianual pe care l-a semnat recent cu Dior, pentru a fi imaginea parfumul Sauvage.

Actorul Johnny Depp va fi din nou imaginea parfumului Sauvage de la Dior după câștigarea procesului de defăimare

Conform contractului, a cărui valoarea este o sumă de șapte cifre, potrivit relatărilor TMZ, actorul în vârstă de 59 de ani, care a început colaborarea cu casa de modă Dior în 2015, va revedeni imaginea parfumului pentru bărbați Sauvage.

Dior Beauty a postat pe Instagram, într-un mesaj publicat în colaborare cu Johnny Depp, fotografii alb-negru realizate de fotograful Greg Williams înaintea unui concert pe care vedeta l-a susținut alături de Jeff Beck la Paris.

„Neînfricat, deşi uman, exact ca Sauvage'', spune textul care însoţeşte fotografia.
















A post shared by Dior Beauty Official (@diorbeauty)


Aceste imagini vor fi folosite într-o nouă campanie pentru Dior, potrivit informațiilor obținute de sursa citată. Chiar dacă reclama realizată de celebrul artist pentru acest parfum a dispărut de la televiziuni după acuzațiile de abuz formulate împotriva sa, clipul a revenit pe micile ecrane chiar înainte ca acesta să câștige procesul.

Johnny Depp, învingător în procesul de defăimare intentat lui Amber Heard

Actorul Johnny Depp a ieșit învingător, la începutul lunii iunie, în procesul dur și mediatizat intentat fostei soții, Amber Heard. După aproximativ 13 ore de dezbateri într-un tribunal de lângă Washington, juriul i-a dat dreptate vedetei din „Piraţii din Caraibe" pentru toate cele trei motive ale procesul de defăimare, acordându-i despăgubiri de 15 milioane de dolari.

Citeste si:
Șerban Huidu, despre accidentul provocat în urmă cu 11 ani: „Asta e...
Șerban Huidu, despre...

Ei au considerat în unanimitate că Amber Heard, în vârstă de 36 de ani, a făcut declarații false descriindu-se drept victimă a violenței domestice și că a acționat „rău intenționat”. Cei șapte jurați (cinci bărbați și două femei), au hotărât, de asemenea, că Johnny Depp a defăimat-o pe Amber Heard, acordându-i o compensație financiară de 2 milioane de dolari.

Ea şi-a recunoscut „dezamăgirea inexprimabilă" într-un comunicat. „Sunt devastată de faptul că muntele de dovezi nu a fost suficient pentru a face faţă puterii, influenţei şi ascendentului mult mai important al fostului meu soţ", a făcut cunoscut ea.

Absent din sala de judecată, Johnny Depp a reacţionat sub forma unui mesaj postat pe Instagram. „Juriul m-a readus la viaţă", şi-a exprimat el bucuria. Procesul, început la 11 aprilie, a oferit amănunte din viața intimă a celor două vedete de la Hollywood.

Citeste si:
Cum să alegi un parfum: sfaturi pentru a cumpăra un parfum de damă...
Cum să alegi un parfum:...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 August 2022 - 01 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.