Rockerul britanic Ozzy Osbourne a fost diagnosticat cu COVID-19, a anunţat soţia lui, Sharon Osbourne. Femeia a declarat că este „foarte îngrijorată” pentru partenerul ei.

Ozzy Osbourne a fost diagnosticat cu COVID-19

Sharon Osbourne a declarat într-un interviu publicat joi de reţeaua TalkTV din Marea Britanie că va zbura înapoi în Statele Unite pentru a avea grijă de fostul solist al trupei Black Sabbath.

„Am vorbit cu el şi e bine", a spus Sharon.

Sharon, în vârstă de 69 de ani, vizibil emoţionată în timpul filmării, a promis că va reveni la muncă, la TalkTV, unde are o nouă emisiune, după o săptămână, odată ce Ozzy se va face bine.

„Am trecut prin doi ani fără ca el să ia COVID-19 şi e doar „norocul” lui Ozzy că l-a luat acum", a spus Sharon. Ea a adăugat că după ce va ajunge în Statele Unite va sta alături de soțul ei, „dar cu vreo trei măști”.

Ozzy Osbourne are Parkinson

Ozzy Osbourne a dezvăluit, în ianuarie 2020, în cadrul emisiunii matinale „Good Morning America”, că are Parkinson. Fostul lider al trupei Black Sabbath a completat că a fost diagnosticat cu această maladie neurodegenerativă după ce a suferit o căzătură.

„Am avut ultimul spectacol în Ajunul Anului Nou, la The Forum. După care am căzut destul de rău. A trebuit să fiu operat în regiunea gâtului, iar acest lucru mi-a afectat toţi nervii şi am descoperit că am o formă uşoară", a spus artistul.

„Sunt atât de multe tipuri de Parkinson, nu este nici pe departe o condamnare la moarte, dar afectează anumiţi nervi din corp. Şi te simţi ca şi cum ai avea o zi bună, iarăşi o zi bună, după care o zi foarte rea", a spus soţia cântăreţului, Sharon, care îi este şi manager.

„Iau o mulţime de medicamente, în special după operaţie", a continuat Osbourne.

„Am o amorţeală în josul acestui braţ de la operaţie, picioarele mi se tot răcesc. Nu ştiu dacă e de la Parkinson sau de la altceva, dar asta e problema. Pentru că au fost afectaţi nervii atunci când am făcut operaţia. Nu mai auzisem de durere pe nerv şi e un sentiment ciudat".

Citeste si:
Reacția Chinei în fața acuzațiilor FBI privind originea COVID-19....
Reacția Chinei în fața...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Aprilie 2022 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.