LifeStar 26 Mai 2022 10:04 de Clara Vacaru
Kate Moss a depus ieri, 25 mai, mărturie în procesul de defăimare dintre Johnny Depp și Amber Heard, după ce aceasta din urmă a spus că actorul ar fi fost violent cu fotomodelul.

După ce Amber Heard a spus că Johnny Depp ar fi fost violent cu fotomodelul Kate Moss, pe vremea când aveau o relație, aceasta din urmă a fost citată la tribunal și și-a spus propria ei variantă.

Moss a negat vehement faptul că actorul din ”Pirații din Caraibe” ar fi fost violent cu ea sau că ar fi împins-o, așa cum a afirmat Heard.

Kate Moss: ”Niciodată nu m-a împins, lovit sau aruncat pe vreo scară”

Kate Moss, care a avut o relaţie cu Depp timp de patru ani, din 1994 până în anul1998, a mărturisit că a alunecat pe scări şi că s-a rănit la spate în timpul unei vacanţe pe care a petrecut-o cu actorul în Jamaica, iar acesta a ajutat-o imediat, a dus-o în camera ei și a sunat la ambulanță.

„Niciodată nu m-a împins, lovit sau aruncat pe vreo scară” a spus Moss, în intervenția prin video live, făcută în timpul procesului din Virginia, SUA.

"Plecam din cameră și Johnny ieșise înaintea mea. Tocmai fusese o furtună. Când am ieșit, am alunecat pe scări și m-am rănit la spate. Am țipat pentru că nu știam ce se întâmpla cu mine și mă durea. El a venit în fugă să mă ajute, m-a dus în cameră și a cerut îngrijiri medicale. Nu m-a împins niciodată, nu m-a lovit cu piciorul și nu m-a aruncat pe scări”, a spus Kate Moss sub jurământ, potrivit site-ului filmnow.ro.

Kate Moss și Johnny Depp au fost la un pas de căsătorie, dar s-au despărțit după patru ani și au rămas în relații bune.

Fotomodelul a depus mărturie în proces după ce Amber Heard a amintit un incident și i-a pronunțat numele. Actrița a spus că, în timpul unei dispute cu Depp, a fost apărată de sora ei, Whitney Henriquez. Nervos, Depp ar fi vrut să o împingă pe scări pe aceasta, moment în care Heard a intervenit și l-a lovit pe actor. Incidentul ar fi făcut-o pe Amber Heard să își amintească de faptul că și Kate Moss a fost împinsă pe scări, scrie presa externă.

Citeste si:
Amber Heard cere anularea verdictului din procesul cu Johnny Depp
Amber Heard cere anularea...

”Nu am ezitat. M-am gândit imediat la Kate Moss, la scări şi l-am lovit", a spus Heard, recunoscând că l-a lovit pe actor pentru a-şi apăra sora în acesta dispută.

Declarațiile ei au fost contrazise ferm de către Depp, care a susținut mereu că el a fost cel agresat. Spusele lui au fost confirmate și de către agentul de pază care a intervenit în aplanarea conflictului.

Pe 11 aprilie a început procesul răsunător între Johnny Depp şi Amber Heard, în care actorul o acuză pe fosta soţie de defăimare şi îi cere despăgubiri de 50 de milioane de dolari, pentru un articol pe care aceasta l-a publicat în ziarul The Washington Post, în 2018, după divorţul lor, în care ea se descria drept o victimă "a abuzului conjugal".

Citeste si:
Amber Heard nu are bani să îi plătească despăgubirile lui Johnny Depp
Amber Heard nu are bani să îi...

La rândul ei, actrița și-a dat și ea în judecată fostul soț și îi cere despăgubiri de 100 de milioane de dolari, susținând că Depp a defăimat-o atunci când avocatul lui a spus că afirmaţiile ei sunt ”false”.

Pledoariile finale în acest proces desfăşurat la un tribunal din Virginia sunt programate pentru vineri.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Mai 2022 - 11 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.