Actorul Johnny Depp a declarat miercuri în faţa tribunalului american că acuzaţiile de violenţă aduse de fosta sa soţie actriţa Amber Heard l-au făcut să piardă totul şi l-au adus în starea de "om terminat", relatează agenţiile AFP şi EFE.

Johnny Depp, declarații în procesul de defăimare împotriva fostei soții. Actorul afirmă că a pierdut tot după acuzațiile aduse de Amber Heard

„Când aceste acuzaţii au făcut repede înconjurul lumii, arătând oamenilor că sunt un pericol, un beţiv, dependent de cocaină, un bărbat care la 50 de ani bate femeile, eşti terminat. Eram terminat", a mărturisit starul hollywoodian.

Johnny Depp a încercat timp de câteva ore să convingă juraţii că Amber Heard a fost cea care, în timpul căsătoriei lor, pornea certurile şi violenţele conjugale. Mediatizarea acestor presupuse violenţe au dat o lovitură grea carierei sale.

„Nu a trecut mult timp şi Disney a decis să mă retragă din franciza Piraţii din Caraibe", a spus actorul referindu-se la această serie de cinci filme care a început în 2003 şi a avut încasări de peste 4,5 miliarde de dolari la box-office-ul mondial.

În continuare, actorul a acuzat-o pe Amber Heard de violenţele la care l-ar fi supus în timpul căsniciei lor, pe care el a descris-o drept "toxică".

„Doamna Heard, în frustrarea şi furia sa, mă lovea", a declarat Johnny Depp. "Putea începe cu o palmă, sau un brânci. Mi-a aruncat cu telecomanda televizorului în cap şi cu un pahar de vin în faţă", a explicat actorul în vârstă de 58 de ani, subliniind că actriţa "avea nevoie de conflicte şi de violenţă".

Foştii soţi se acuză reciproc de defăimare în cadrul unui proces desfăşurat la Washington, foarte urmărit şi difuzat pe canalele de informaţii, în urma unui articol pe care actriţa l-a publicat în 2018 şi în care se descria drept o victimă a abuzurilor conjugale.

Citeste si:
Ilinca Vandici, despre marea finală „Bravo, ai stil!”. Producătorii...
Ilinca Vandici, despre marea...

În textul publicat de Washington Post, Amber Heard, în prezent în vârstă de 35 de ani, nu îl citează explicit pe Johnny Depp, însă actorul asigură că toată lumea ştia că se referea la el. Prin urmare, el a acuzat-o pe fosta soţie de defăimare şi îi cere despăgubiri în valoare de 50 de milioane de dolari. Îmbrăcat într-un costum gri şi cămaşă neagră, actorul a descris injuriile verbale şi atitudinile toxice ale fostei sale soţii în timpul celor doi ani de căsnicie.

„Nu puteam să-mi văd copiii, să petrec timp cu ei, pentru că dorea să mă aibă tot timpul alături de ea pentru propriile nevoi", a mărturisit Johnny Depp care a precizat că Amber Heard îl critica permanent că nu este un tată bun.

În cadrul intervenţiei de miercuri, el a descris rana căpătată în timpul unei dispute conjugale din martie 2015, când participa la filmările din Australia la un noul lung metraj din seria Piraţii din Caraibe.

Citeste si:
Johnny Depp, din nou imaginea parfumului Sauvage de la Dior după...
Johnny Depp, din nou imaginea...

„S-a apropiat de mine, a luat sticla de vodcă de pe masă şi a aruncat-o spre mine", a povestit actorul, reconstituind scena în faţa juraţilor. El a povestit că a barat lovitura cu mâna şi că vârful unui deget i-a fost smuls de tăietură. "Mă uitam la osul dezgolit şi la sângele care curgea şiroaie", a spus el.

Fotografii ale actorului lungit pe o brancardă la spitalul din Australia au fost prezentate tribunalului. Întrebat de medici despre împrejurările incidentului, Johnny Depp a minţit spunând că şi-a prins degetul în uşă, pentru a nu-i provoca probleme soţiei sale.

Întrebat în timpul procesului de ce a rămas alături de ea în aceşti ani, actorul a spus că Amber l-a ameninţat că se sinucide dacă o părăseşte. El a amintit totodată de violenţele conjugale suferite de tatăl său în timpul căsătoriei cu mama sa şi de abuzurile psihice şi fizice pe actorul le-a suferit în copilăria lui.

Citeste si:
Cătălin Bordea, glume pe seama Liviei. Regretă sau nu că și-a...
Cătălin Bordea, glume pe...

Prezentă în sala de tribunal, Amber Heard, care a jucat de atunci în superproducţii precum "Justice League" şi "Aquaman", a ascultat cu atenţie depoziţia actorului, luând permanent notiţe. Agerpres.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Aprilie 2022 - 11 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.