Cătălin Bordea a făcut câteva glume pe seama situației prin care a trecut în ceea ce o privește pe fosta lui parteneră de viață. Iată ce a zis despre Livia, dar și despre tatuajul pe care și l-a făcut cu numele său!

Cătălin Bordea, ironic la adresa fostei soții

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Livia și Cătălin Bordea au decis să divorțeze și nici măcar faptul că fiecare și-a refăcut viața, după separare. Comediantul a avut, cu toate acestea, un șoc în clipa în care a văzut că noul iubit al fostei sale soții este nimeni altul decât Spike, cel care le-a fost prieten de familie și cavaler de onoare la nuntă.

Acesta a avut mare încredere în prietenul lui de o viață, dar și în soția sa, iar într-un podcast pe care l-a postat recent pe canalul lui de YouTube, el a făcut haz de necaz, spunând că nu a fost înșelat niciodată și că ar putea să se laude cu lucrul acesta. De asemenea, a zis că femeile din viața lui au înțeles ce este iubirea și i-aufost recunoscătoare, ceea a stârnit hohote de râs chiar și în spatele camerelor de filmat, semn că nu a vorbit deloc serios, având în vedere întâmplările din ultimele luni.

”Băi, eu n-am fost înșelat niciodată!”, a spus Cătălin Bordea, în cadrul podcast-ului.

”Ești un norocos!”, a fost replica dată de Robert Tudor.

”Eu aș putea să mă laud cu asta. (…) Pe mine niciuna, mă! Toate m-au respectat și asta îmi place! Au fost recunoscătoare, au înțeles ca iubirea-i iubire, valorile sunt valori! Pe Cătălin, nimeni! (…) Le țineam departe de scaieți, de mărăcini...”, a mai zis comediantul.

”Și producția râde în spate!”, a intervenit Nelu Cortea.

Mai apoi, acesta a fost întrebat dacă de-a lungul timpului și-a făcut vreun tatuaj pe care a ajuns să îl regrete. După ce a răspuns că nu regretă niciunul dintre tatuajele sale, și-a amintit că are unul cu numele fostei sale partenere de viață, pe care vrea să îl acopere cât mai repede cu putință, pentru că este foarte ușor să o facă.

Citeste si:
Mihai Zmărăndescu regretă că a participat la Survivor România:...
Mihai Zmărăndescu regretă că...

Decizia de a divorța a fost luată de Livia, după zece ani de relație în care viața i-a pus serios la încercare și se pare că lucrurile nu mai mergeau deloc între aceștia, încă de la plecarea lui în Asia Express, când au decis să își mai dea o șansă, dar nu funcționat.

„Nu (n.r- nu regretă niciun tatuaj)! Ba da! Am unul cu nevasta mea, dar acolo e ușor de acoperit că scrie Livia și o să fac din Livia ”I liv ya”. Nu, îl acopăr cu o chestie neagră așa, cu mormânt”, a mai zis el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Septembrie 2023 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.