Cătălin Bordea a avut un început de carieră greu, iar invitat fiind în podcast-ul moderat de Damian Drăghici și-a amintit ce așteptări a avut când s-a mutat în București și cum au stat, de fapt, lucrurile. Mai mult de atât, a recunoscut că nici el, nici prietenul lui, Nelu Cortea, nu aveau ce mânca, iar în ziua în care le intra bursa de la facultate era zi de sărbătoare.

Cătălin Bordea, despre începuturile carierei sale

Cătălin Bordea s-a mutat în București, în urmă cu ani buni, pentru a studia la UNATC, unde l-a și cunoscut pe Nelu Cortea cu care nu a împărțit doar camera de cămin, ci și toate problemele vieții. Acestora nu le-a fost deloc ușor mai ales că au avut anumite așteptări, când au decis să meargă pe acest drum și au fost profund dezamăgiți să vadă că lucrurile nu erau chiar așa cum și le-au imaginat și că greul d-abia avea să înceapă pentru ei. Au pornit de jos, dar nu uită niciodată cum le-a fost înainte de a ajunge unde este acum. Așadar, pe cei doi câștigători de la America Express îi leagă o prietenie strânsă

”Și eu lu Cortea am trecut prin căminul UNATC. Eu când am ajuns în București, de la țară din Botoșani, credeam că gata, văd mașini zburătoare și vorbesc caii cu mine. Când am venit aici și am intrat în cămin, fără ușă la baie, era și desenat pe perete un mesaj cu niște degete, de la cel care a plecat. Nu aveam nici eu nici Cortea ce să mâncăm”, a povestit Cătălin Bordea, în podcast-ul lui Damian Draghici.

Din câte și-a amintit chiar el, se pare că mâncarea de tip fast-food era cu adevărat un lux pe care și-l permitea foarte, foarte rar, mai exact o singură dată pe lună. Bursa de facultate era singurul lui venit, la momentul acela și se bucura de ea cum știa mai bine, deși se alegea doar cu niște carne tocată și cu o bucată de pâine. Anii au trecut, a muncit din greu, iar acum își permite mai multe lucruri decât și-ar fi imaginat vreodată și nici nu mai consumă orice.

Chiar el a zis în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici faptul că a suferit mult din cauza faptului că nu mai consumă carne de ani buni și că nu putea mânca de la orice colț de stradă precum colegul lui, deoarece ultimul lucru pe care și-l dorea era acela de a i se face rău, așa că prefera să facă foame în curse, decât să se confrunte cu situații neplăcute.

Citeste si:
Regula pe care Cătălin Bordea o aplică după divorțul de Livia și...
Regula pe care Cătălin Bordea...

”Țin minte că luam un kebab o dată pe lună, când luam bursa de la facultate. Era pâine cu carne tocată, deci nu era nimic...dar pentru mine era momentul în care Dumnezeu a zis să îmi dea un kebab.”, a mai zis el.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Martie 2023 - 03 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.