Procesul dintre Johnny Depp si Amber Heard s-a terminat, dar scandalul continuă. Actrița nu are bani să îi plătească fostului ei soț despăgubiri de 10,4 milioane de dolari, așa cum a stabilit instanța.

Amber Heard se află într-o ipostază dificilă, după ce a pierdut procesul în care Johnny Depp a acuzat-o că l-a defăimat în presă. Actrița nu are bani pentru a plăti 10,4 milioane de dolari despăgubiri, iar avocații ei caută soluții.

Avocata actriței consideră că Amber Heard a fost "demonizată" de echipa de avocaţi a actorului și spune că intenţionează să facă recurs la decizia juriului, deoarece „există o cantitate enormă de dovezi care au fost anulate în acest caz”, scrie Agerpres.

Amber Heard, în imposibilitatea de a-i plăti bani lui Johnny Depp

Ce ar putea face Amber Heard în această situație? Soluții există, scrie ziare.com.

Potrivit unui specialist intervievat de CBS, ea ar putea plăti din comisioanele viitoare, și-ar putea declara falimentul personal sau l-ar putea da din nou în judecată pe Johnny Depp. Salvarea ei ar fi, însă, o eventuală decizie a actorului din ”Pirații din Caraibe” de a renunța la despăgubiri.

Amber Heard se simte nedreptățită de decizia juraților

Cei şapte juraţi care au analizat acest caz i-au dat dreptate lui Johnny Depp pentru toate cele trei motive ale procesului de defăimare, acordându-i despăgubiri de 10 milioane de dolari şi 5 milioane de dolari daune agravate. Ei au considerat în unanimitate că Amber Heard, 36 de ani, a făcut declaraţii false descriindu-se ca victimă a violenţei domestice şi că a acţionat „rău intenţionată”.

Actrița, care este acum bună de plată, și-a declarat „dezamăgirea inexprimabilă” într-un comunicat publicat după aflarea verdictului. „Sunt devastată de faptul că muntele de dovezi nu a fost suficient pentru a face faţă puterii, influenţei şi ascendentului mult mai important al fostului meu soţ”, susține ea.

Citeste si:
Ce despăgubiri îi cere Dana Roba lui Daniel Balaciu: „Spitalul...
Ce despăgubiri îi cere Dana...

Johnny Depp, după aflarea verdictului: ”Adevărul nu piere niciodată”

Johnny Depp, 58 de ani a transmis și el un mesaj pe Instagram în care mărturisește că se simte ”împăcat”.

"În urmă cu şase ani, viaţa mea, viaţa copiilor mei, viaţa celor mai apropiaţi mie şi, de asemenea, viaţa oamenilor care de mulţi, mulţi ani m-au susţinut şi au crezut în mine, au fost schimbate pentru totdeauna. Totul s-a petrecut într-o clipă. Mi-au fost aduse acuzații false, foarte grave şi penale prin intermediul mass-media, ceea ce a declanşat un fluviu nesfârşit de ură la adresa mea, deşi nu mi s-a adus vreo acuzaţie. Într-o nanosecundă, aceste acuzații au avut un efect seismic, un impact colosal asupra vieții şi carierei mele.

Şase ani mai târziu, juriul mi-a dat viaţa înapoi. Sunt cu adevărat recunoscător. Încă de la început, scopul aducerii acestui caz a fost să dezvălui adevărul, indiferent de rezultat. A spune adevărul a fost ceva ce le datoram copiilor mei şi tuturor celor care mi-au rămas neclintiţi alături.

Citeste si:
Johnny Depp, din nou imaginea parfumului Sauvage de la Dior după...
Johnny Depp, din nou imaginea...

Mă simt împăcat pentru că în sfârşit am reuşit să fac acest lucru. Sunt şi am fost copleşit de iubirea, sprijinul şi bunătatea care pe care mi-aţi transmis-o. Sper că încercarea mea de a spune adevărul îi va încuraja şi ajuta şi pe alții, bărbaţi sau femei, care s-au aflat în situaţia mea. Doresc să felicit munca nobilă a judecătorului, a juraţilor, a personalului instanţei şi a şerifilor care şi-au sacrificat timpul pentru a ajunge la acest punct, precum şi echipei mele de avocaţi, care a făcut o treabă extraordinară ajutându-mă să împărtăşesc adevărul. Ce e mai bun urmează să vină şi un nou capitol a început, în sfârşit. Veritas numquam perit. Adevărul nu piere niciodată", a transmis el.

Citeste si:
Amber Heard cere anularea verdictului din procesul cu Johnny Depp
Amber Heard cere anularea...

Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Iunie 2022 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.