Madonna nu încetează să își uimească fanii prin gesturile sale îndrăznețe. Recent, vedeta și-a ridicat rochia în direct, în timpul emisiunii „Tonight Show“. Prezentatorul Jimmy Fallon a fost luat prin surprindere de gestul artistei și a cerut scuze telespectatorilor.

Madonna și-a ridicat rochia în timpul unei emisiuni

Nu mai este de mirare că Madonna ne poate surprinde cu apariții extravagante și gesturi destul de îndrăznețe. Artista face mereu ceea ce își dorește și niciodată nu ține cont de părerea celor din jur.

Recent, în cadrul emisiunii „Tonight Show“, regina muzicii pop și-a ridicat rochia, lăsându-și la vedere fesele. Ba mai mult, diva s-a întins senzual chiar pe biroul prezentatorului Jimmy Fallon. Moderatorul emisiunii a încercat să o oprească pe divă, scoțându-și sacoul și încercând să o acopere.

Ce a împins-o să recurgă la un asemenea gest îndrăzneț

Madonna a decis să condimenteze emisiunea cu acel moment picant după ce i-a povestit lui Jimmy Fallon că James Baldwin reprezintă o sursă de inspirație pentru ea.

„Arta este importantă în viața noastră. Cred că oamenii nu subliniază suficient acest lucru. James Baldwin a fost o sursă de inspirație minunată pentru mine și pentru show-ul meu (Madame X – n.r.). Și unul din lucrurile pe care le spun mereu, citându-l pe el, este faptul că artiștii sunt printre noi pentru a ne tulbura pacea. Așa că sper că ți-am tulburat pacea, atât ție în această după-amiaza, cât și celor care îmi urmăresc show-ul. Într-un mod plăcut, bineînțeles”, a spus Madonna, în emisiune.


Despre autor:

Valentina Podgorneac
Valentina Podgorneac este originară din Republica Moldova și la vârsta de doar 16 ani a ales să se mute la București pentru a-și continua studiile liceale. În anul 2017 a absolvit un colegiu cu profil economic, însă pasiunea pentru scris a fost mult mai puternică decât orice altă dorință. În timpul studiilor a redactat comunicate de presă în cadrul Organizației Studenților și Elevilor Basarabeni din București. A efectuat stagii de practică la agenția de presă RADOR și la Biroul de Comunicare al Ministerului Educației, acumulând multe informații și sfaturi utile pentru viitoarea sa carieră. A urmat un Curs de Dicție și Discurs Public cu Veronica Coberman, mentor în comunicare.

Valentina Podgorneac este absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității București, iar de mai bine de un an face parte din familia 9AM. Iubește să știe tot ce mișcă, să fie informată, și la rândul ei, să informeze și pe alții, deoarece un om informat este un om puternic. Pentru ea, scrisul nu este doar o pasiune, ci un stil de viață.
Mai multe

Ultima actualizare: 9 Octombrie 2021 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.