Tensiunile dintre surorile Oana și Catinca Roman au escaladat în urma unor declarații controversate legate de organizarea înmormântării mamei lor, Mioara Roman. Când Catinca a exprimat nemulțumiri cu privire la eveniment, Oana a ripostat vehement, evidențiind lipsa de implicare a surorii sale în procesul funerar.

Tensiunile dintre surorile Roman, Oana și Catinca, au atins cote maxime în urma recentelor declarații făcute de acestea cu privire la înmormântarea mamei lor, Mioara Roman. După ce Catinca a criticat deschis modul în care a fost organizat evenimentul funerar, Oana a luat poziție vehement, evidențiind faptul că sora sa nu s-a implicat deloc în acest proces.

Într-un mesaj puternic transmis pe Instagram, Oana Roman și-a exprimat dezamăgirea față de critica surorii sale, subliniind că nu este corect să judeci fără a te implica și a contribui în vreun fel. Ea a subliniat eforturile pe care le-a depus în organizarea înmormântării, precum și faptul că a suportat povara evenimentului singură.

„Atunci când tu nu faci nimic, nu te implici cu nimic, nu plătești nimic, nu te interesează nimic și totuși ești nemulțumit de ce face celălalt, care se implică 100%, plătește 100%, se ocupă 100%, duce povara 100% singur. Și cu toate astea, tu ești nemulțumit”, a subliniat Oana, evidențiind faptul că critica este ușor de făcut, dar este important să ne gândim dacă am contribuit cu ceva sau nu.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 15 Aprilie 2024 - 09 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.