Sebastian Stan, actorul român de la Hollywood, va încânta publicul din întreaga lume într-un rol deosebit în filmul „The Apprentice”, prezentat în premieră la Festivalul de Film de la Cannes.

Sebastian Stan, talentatul actor român originar din Constanța, a pășit în lumina reflectoarelor odată cu intrarea în cursa pentru unul dintre cele mai prestigioase premii din industria filmului: Palme D’or de la Festivalul de Film de la Cannes. Cu un palmares impresionant și o carieră în plină ascensiune, Stan se pregătește să își etaleze talentul într-un rol cu totul aparte, interpretându-l pe Donald Trump.

Filmul în care Sebastian Stan își asumă acest rol, intitulat „The Apprentice”, este o dramă biografică ce explorează ascensiunea magnatului imobiliar în New Yorkul anilor 70 și 80. Acest proiect cinematografic este descris ca o „scufundare în subteranele imperiului american”, aducând în prim-plan o înțelegere aparent faustiană între Donald Trump și influentul avocat de dreapta, Roy Cohn, interpretat de Jeremy Strong. Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Aprilie 2024 - 09 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.