Horoscop săptămânal: Află de ce ai nevoie în această săptămână plină de aprilie în funcție de zodia în care te-ai născut.

Universul ne sfătuiește să ne ascultăm și să ne respectăm propria intuiție și să căutăm echilibrul și armonia în toate aspectele vieții noastre. Află de ce ai nevoie în această săptămână plină de aprilie în funcție de zodia în care te-ai născut.

Horoscop Berbec

În această săptămână, Berbecii au nevoie să își concentreze energia și determinarea asupra obiectivelor lor personale și profesionale. Este momentul perfect pentru a lua inițiativa și pentru a-și urmări pasiunile cu hotărâre. Totuși, să nu uite să își acorde timp și pentru odihnă și reflecție, pentru a-și încărca bateriile și a-și menține echilibrul interior.

Horoscop Taur

Pentru Tauri, această săptămână este despre relații și conexiuni. Au nevoie să își dedice timp pentru a întări legăturile cu cei dragi și pentru a comunica deschis și sincer. Este momentul potrivit pentru a rezolva neînțelegerile și pentru a consolida legăturile afective. De asemenea, să nu uite să își acorde atenție și sănătății și bunăstării lor personale. Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Aprilie 2024 - 09 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.