Înțelegând și apreciind aceste calități esențiale, putem să ne conectăm în mod autentic cu partenerul nostru și să construim împreună o relație solidă și durabilă în care iubirea, respectul și încrederea să strălucească mereu.

În căutarea partenerului potrivit pentru a construi o familie, femeile călătoresc pe meandrele inimii și ale sufletului, căutând nu doar un partener, ci și un companion de viață, un tovarăș al bucuriilor și al greutăților. În această călătorie către dragoste și armonie, femeile caută anumite calități care să împlinească și să completeze esența lor.

Psihologii dezvăluie cele 15 calități pe care femeile le caută în bărbații cu care vor să își întemeieze o familie:

1. Empatia

Capacitatea de a simți și de a înțelege emoțiile și nevoile celorlalți este un dar neprețuit într-o relație. Femeile caută în partenerul lor empatie și capacitatea de a le înțelege și susține în timpurile dificile.

2. Încrederea

Încrederea în sine și în partener este fundația unei relații sănătoase și durabile. Femeile caută într-un bărbat încrederea de a-și cunoaște și de a-și exprima propriile dorințe și aspirații, precum și încrederea în partenerul lor.

3. Responsabilitatea

Oferind siguranță și stabilitate, responsabilitatea este o calitate de neprețuit într-un partener de viață. Femeile apreciază bărbații care își asumă responsabilitatea pentru acțiunile lor și pentru binele familiei lor.

4. Sensibilitatea

Sensibilitatea și capacitatea de a-și exprima emoțiile în mod autentic sunt aspecte esențiale într-o relație. Femeile caută într-un partener sensibilitatea și puterea de a fi deschis la nevoile lor emoționale. Citește continuarea pe Kudika.ro.

Citeste si:
Cadouri deosebite pe care le poți oferi femeilor din viața ta
Cadouri deosebite pe care le...

Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Aprilie 2024 - 10 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.