După cununia civilă de vis, Oana Moșneagu și Vlad Gherman trec la următorul pas! Cei doi își doresc să devină părinți.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au unit recent destinele prin cununia civilă de vis, pregătindu-se cu entuziasm pentru pasul următor - nunta religioasă și petreceres, ce vor avea loc pe data de 2 iunie 2024.

Deși în lumina reflectoarelor, Oana și Vlad sunt cunoscuți pentru talentul lor actoricesc și pentru prezența lor fermecătoare pe micile ecrane, în culise se desfășoară o altă poveste, una plină de dragoste și dorințe comune. Oana Moșneagu a împărtășit recent publicului că își dorește să devină mamă și visează nu la unul, ci la doi copii.

Întrebată despre momentul în care își va aduce pe lume primul copil, Oana Moșneagu a răspuns cu sinceritate și emoție, subliniind că acest pas este una din cele mai mari dorințe ale sale și că se bucură la gândul că vor deveni părinți.

„Când nu ai un răspuns categoric în raport cu tine și între tine și partenerul tău e foarte deranjant și iritant să fiu nevoită să-l ofer cuiva din exterior. Acum suntem în punctul în care avem un răspuns pentru noi. Nu mă deranjează să-l împărtășesc pentru că este o dorință atât de mare pe care o avem amândoi și ne gândim cu atâta bucurie la momentul ăla încât nu pot să mă abțin. Abia aștept! (…)

Trebuie să fiu puțin pregătită la căpuț. Pentru mine, un copil ar însemna un stop profesional pentru o perioadă. Cred că o să fie destul de greu așa cum le e tuturor proaspetelor mămici. Mai trag un pic de timp. Numai când mă gândesc sunt foarte entuziasmată de ideea de copil. Doamne-ajută să fie totul bine! Deci da, vrem un copilaș, doi copilași”, a povestit Oana Moșneagu, pentru Unica.

Citeste si:
Oana Ioniță, păcălită de fostul soț pentru a-l întoarce pe fiul ei...
Oana Ioniță, păcălită de...

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Aprilie 2024 - 09 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.