Scandalul din urma cu doi ani inca il bantuie pe Chris Brown.

Tocmai dupa ce declarase ca simte ca a fost iertat pentru istoria cu Rihanna, Chris Brown a dat din nou dovada ca are o problema in a-si controla furia.

Invitat in emisiunea "Good Morning America", cantaretul, in varsta de 21 de ani, s-a enervat foarte tare dupa ce gazda emisiunii a adus vorba de incidentul din 2009 si a spus ca a venit la aceasta emisiune pentru a vorbi despre noul sau album si nu despre ce s-a intamplat in urma cu doi ani.

Imediat dupa terminarea interviului, Chris Brown a spart o fereastra in cabina sa din sediul postului ABC, relateaza contactmusic.com.

Reprezentantii postului ABC sunt de parere ca Robin Roberts, gazda show-ului "Good Morning America", nu a intrecut masura.

"Ca intotdeauna, noi punem intrebari pertinente. Este exact ceea ce a facut in cadrul interviului cu domnul Brown".

  • Dupa incidentul din 2009, tribunalul din Los Angeles i-a interzis cantaretului sa se aproprie de fosta sa iubita timp de cinci ani, obligandu-l si la sase luni de munca in folosul comunitatii. De asemenea, judecatorul a cerut ca Brown, in varsta de 21 de ani, sa urmeze si un an de consiliere psihica, pe probleme de violenta domestica.

Dupa ce a definitivat cursul de consiliere si munca in folosul comunitatii, acum Chris Brown poate sa se apropie si de fosta sa iubita atata timp cat nu o irita, molesteaza sau hartuieste.

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.