Fiecare zodie are o energie unică, iar în această săptămână ne putem amplifica vibrațiile pozitive cu ajutorul unei mantre înălțătoare personalizate.

Descoperă mantra care să îți inspire sufletul și să îți lumineze calea în funcție de zodia în care te-ai născut.

Horoscop Berbec

"Eu sunt puterea și curajul în mișcare. Cu fiecare pas pe care îl fac, devin mai puternică și mai încrezătoare în mine."

Horoscop Taur

"Eu sunt abundanța și siguranța. În fiecare zi mă deschid către bogățiile universului și primesc cu inima deschisă."

Horoscop Gemeni

"Eu sunt lumina și comunicarea. Prin cuvintele mele inspir și aduc bucurie în viața celor din jurul meu."

Horoscop Rac

"Eu sunt iubirea și compasiunea. Îmi deschid inima către nevoile celorlalți și ofer sprijin și alinare în orice situație."

Horoscop Leu

"Eu sunt strălucirea și încrederea. Cu fiecare zi, mă ridic mai sus și îmi exprim creativitatea cu pasiune și curaj." Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Aprilie 2024 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.