O fotografie socanta cu Michael Jackson mort a fost prezentata de procurori in deschiderea procesului intentat doctorului Conrad Murray.

Murray, acuzat ca l-a ucis pe Michael Jackson administrandu-i o supradoza de Propofol, a aparut marti in fata justitiei californiene si daca va fi gasit vinovat, ar putea primi pana la patru ani de inchisoare.

Pe langa aceasta fotografie in care poate fi vazut trupul neinsufletit al megastarului pe masa de la morga spitalului unde a fost dus in ziua de 25 iunie 2009, procurorii au difuzat si o inregistrare audio, din 10 mai 2009, in care vocea megastarului pare influentata de sedativele puternice administrate de doctorul Murray, scrie DailyMail.

In clipul de mai sus, artistul poate fi auzit bolborosind ca "trebuie sa fie fenomenal". "Cand oamenii vor pleca de la concertul meu vreau sa-i aud spunand ca nu au mai vazut niciodata un show ca acesta", mai spune Michael Jackson, care avea in plan sa construiasca cel mai mare spital pentru copii din lume cu banii din concertele sale.

De asemenea, procurorii au prezentat si un clip cu Michael Jackson, inregistrat cu o zi inainte sa moara, in care repeta pentru concert. Artistul parea sanatos in timp ce canta piesa "Earth Song" pe scena de la Staples Center, din Los Angeles.


Pe de alta parte, avocatul lui Murray, Ed Chernoff, sustine ca Michael Jackson si-a administrat singur doza letala de Propofol.

"A murit atat de repede incat nu a mai apucat nici sa inchida ochii", a declarat acesta.


  • Michael Jackson a murit pe 25 iunie 2009 la varsta de 50 de ani in urma unei supradoze de de propofol, un anestezic puternic, pe care cantaretul il folosea ca somnifer.

Conrad Murray a recunoscut deja ca i-a administrat starului medicamentul propofol, in ziua decesului, insa a precizat ca a facut acest lucru la cererea expresa a cantaretului.
Citeste si:
Oana Zăvoranu, adevărul despre intervențiile estetice: „Mai multe...
Oana Zăvoranu, adevărul...

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Michael Jackson era deja mort in momentul sosirii ambulantei

Copiii lui Michael Jackson au asistat la moartea tatalui lor


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.