In timp ce doctorul Conrad Murray incerca sa-l resusciteze pe megastar, copiii lui Michael Jackson, Paris si Prince, au intrat in dormitorul acestuia.

Alberto Alvarez, care s-a prezentat ca fiind directorul de logistica al lui Michael, a povestit ca in momentul in care copiii cantaretului au intrat in camera "Paris a tipat "tata" si a inceput sa planga", scrie people.com.

In acel moment, Murray a strigat: "Scoate-i afara! Nu-i lasa sa-si vada tatal in halul asta”.

"Jackson era pe spate, iar ochii si gura ii erau deschise, in timp ce Murray il resuscita gura la gura"
, a mai spus Alvarez, adaugand ca doctorul i-a spus ca Michael a suferit “o reactie alergica”.

Aceste dezvaluiri au fost facute In cea de-a doua zi de audieri prelimiarii, la finalul carora judecatorul Michael Pastor va decide daca medicul Conrad Murray va fi judecat sau nu in cadrul unui proces ulterior.

  • Potrivit MEDIAFAX, in prima zi de audieri, asistentul personal al cantaretului, Michael Williams, a fost chemat sa depuna marturie.

Acesta declarat ca a primit un apel telefonic "supraexcitat" de la Conrad Murray, pe 25 iunie, la ora locala 12.13, care ii cerea sa vina cat se poate de repede la resedinta starului.

Michael Williams a declarat, totodata, ca a primit o "cerere bizara" din partea lui Conrad Murray: "Michael Jackson avea o anumita crema in camera lui si nu dorea ca lumea intreaga sa afle acest lucru. Puteti sa cereti cuiva sa se intoarca in casa pentru a cauta acea crema?". Michael Williams i-a raspuns ca nu avea cheile de la resedinta starului.

Potrivit depozitiei acuzarii, formulata in justitie saptamana trecuta, apararea medicului Conrad Murray se pregateste sa avanseze ipoteza "sinuciderii" megastarului, care s-ar fi trezit la un moment dat si si-ar fi injectat singur o doza suplimentara de propofol, in absenta medicului. Apararea a refuzat sa comenteze aceste informatii.

  • Audierile preliminarii sunt in principiu foarte tehnice si doar unul sau doi martori sunt chemati in general la bara, insa "cazul Michael Jackson", la fel de neobisnuit precum a fost si "regele muzicii pop", cere de la sine o procedura judiciara pe masura emotiei cauzate de decesul cantaretului.

Potrivit Los Angeles Times, nu mai putin de 35 de martori vor fi convocati de cele doua tabere.
Citeste si:
Audierile miniștrilor din Guvernul Ciolacu, în comisiile...
Audierile miniștrilor din...

Astfel, timp de doua saptamani vor defila prin fata curtii experti medicali, anchetatori, apropiati ai lui Michael Jackson, garzile sale de corp si personalul angajat in resedinta starului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.