Oana Zăvoranu primește des întrebări legate de operațiile estetice pe care le-ar fi suferit de-a lungul timpului și de fiecare dată a vorbit deschis despre acest subiect pe care unii îl consideră sensibil și despre care refuză să dea prea multe detalii.

Oana Zăvoranu, despre operațiile estetice

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai sincere vedete de la noi din țară, iar de cele mai multe ori opiniile sale nu le-au picat deloc bine oamenilor din jurul ei. La un moment dat, începuse un show pe YouTube în care comenta postările din mediul online ale unor persoane publice de la noi pe care în mod clar nu le avea la suflet și care au și dat-o în judecată. Vedeta nu s-a oprit aici și a continuat să le arate fanilor ei adevărata față a influencerilor pe care îi urmăresc și pe care îi au la follow.

Admiratorii acesteia au tot felul de curiozități legate de Oana Zăvoranu, iar multora le-ar plăcea să le vorbească despre intervențiile estetice pe care le-a suferit de-a lungul vremii, iar unii au spus că ar fi suferit mai multe decât Michael Jackson. Partenera de viață a lui Alex Ashraf a vorbit despre acest subiect controversat, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat recent și a scos în evidență faptul că dacă ar fi să compare două imagini cu ea, prima fiind de acum zece ani, arată aproape la fel. Unii au afirmat și faptul că și-ar fi mărit buzele, moment în care bruneta a spus că așa le-a avut mereu, închizându-le gura haterilor.

„Eu am buzele astea dintotdeauna. Am auzit că mi-am făcut mai multe operații decât Michael Jackson, e important că dacă pui o poză de acum 10 ani și una de pe acum, sunt cam la fel”, a declarat Oana Zăvoranu, la Xtra Night Show.

Oricât de multe cuvinte urâte ar spune oamenii despre ea, actrița nu se lasă descurajată, deoarece este conștuentă de valoarea ei și își dă seama că nu seamănă cu nimeni și nimic din tot ceea ce a văzut până acum și nici nu vrea să încerce una ca asta.

„Când mă uit la mine, că eu sunt conștientă de valoarea mea și unicitatea mea în modestia mea, îmi dau seama că nu semăn cu nimeni și cu nimic. Nici nu vreau și nici nu încerc. Ce se întâmplă în ziua de azi și ce face ziua în lumea de azi, eu nu fac. De asta cred eu că sunt Oana Zăvoranu”, a mai zis vedeta.

Citeste si:
Percheziții la Institutul Marius Nasta din București: suspiciuni de...
Percheziții la Institutul...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Iunie 2022 - 12 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.