Ileana Stana Ionescu si Sebastian Papaiani, doi mari actori ai scenei romanesti, vor fi recompensati, joi, cu cate o stea pe Aleea Celebritatilor, din Bucuresti, pentru intreaga cariera.

Cele doua personalitati marcante ale teatrului si filmului romanesc, Ileana Stana-Ionescu si Sebastian Papaiani, au insufletit numeroase personaje memorabile in cele peste 100 de roluri jucate in mai bine de 5 decenii de daruire publicului.

Ileana Stana Ionescu si Sebastian Papaiani sunt doi creatori de viata, permanent tonici, radianti, ce depasesc luminile scenei si ale ecranului in orice imprejurari. Ei au reusit, prin prezenta lor plina de farmec si de caldura, sa transmita energii pozitive, contagioase de viata si bucurie. Stelele de pe „Walk of Fame” sunt in semn de gratitudine pentru ca ne-au oferit asemenea trairi in toti acesti ani de activitate. Le multumesc pentru daruirea lor si pentru prietenia de care au dat dovada, atunci cand au acceptat ca stelele lor sa straluceasca in acelasi timp”, a declarat George Ivascu, director Teatrul Metropolis.

  • Aleea Celebritatilor (Walk of Fame) este un proiect cultural care gazduieste stelele celor mai cunoscuti artisti romani din lumea filmului si a teatrului in semn de pretuire a valorilor culturale din Romania.
Inaintea celor doi mari actori au mai primit aceasta distinctie Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea (postum), Maia Morgenstern, Alexandru Tocilescu si Tamara Buciuceanu-Botez.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.