Cori Gramescu, una dintre cele mai populare antrenoare din Romania le-a desemnate pe posesoarele celor mai "lucrate" trupuri de la noi din atara. Afla care sunt acestea.
Cori Garmescu a acceptat invitatia Perfecte.ro si a realizat un nou clasament al celor mai bine intretinute corpuri de diva de la noi! Cin' sa fie...? Cin' sa nu fie?
  • Locul 1 cu coronita merge la Inna - " Nu stiu daca face sport, nu cred ca are timp, insa are un corp foarte foarte frumos, o constitutie buna!", a spus antrenoarea.
  • Locul 2 este pentru Dana Rogoz care "are un abdomen foarte, foarte tare...Un abdomen cu patratele de la mama natura si ii si place sa faca miscare!"
  • Locul 3 ajunge la Laura Cosoi - "E foarte gratioasa si mobila! Nu-i place sa transpire la sala asa ca facem impreuna exercitii mai usurele!"
  • Mentiunea i se acorda Bebelusei Oana care desi abia a nascut "s-a intors in sala de dans dupa nici 3 luni si lucreaza intens sa arate impecabil ca pana acum", a declarat Cori Gramescu!
Citeste si:[VIDEO] 5 reguli de aur care te pot ajuta sa arati trasnet!


Vrei sani tonifiati? Vj Oana si Cori Gramescu iti prezinta exercitiile pentru BUST! VIDEO pe www.perfecte.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.