Cori Gramescu, cunoscuta publicului drept "antrenoarea vedetelor", din cauza persoanelor publice care au apelat la ea pentru a se mentine in forma sau a scapa de kilogramele in plus, are cateva sfaturi pentru a ne ajuta sa aratam incredibil in aceasta vara.

1. Nevoia de lichide creste in aceasta perioada, deci poti sa bei doi litri de apa, ceai si limonada, fara sa te chinui prea mult, ne sfatuieste instructoarea Cori Gramescu.

2. Consuma oua, lactate cat mai naturale (daca ai posibilitatea sa cumperi direct de la producatori, cu atat mai bine), fructe si legume de sezon si carne fiarta sau la gratar: pui, curcan, vita, peste.

3. Incearca sa mentii media de trei mese principale pe zi si doua gustari!

"Prima gustare este ideal sa fie compusa din fructe (nu mai mult de 250 de grame), pe care sa le consumi la minimum doua ore de la micul-dejun.

La a doua gustare (intre pranz si cina) poti sa rontai niste morcovi sau alune de padure, nuci, migdale, caju, cu conditia sa nu fie prajite", a declarat Cori Gramescu.

4. O alta regula a antrenoarei vedetelor se refera la varietate si diversificarea meniului zilnic pentru a evita monotonia sau vreo interventie a vreunei shaorma nocturne, langa clubul X!

5. Pofta de dulce trebuie satisfacuta, de obicei, cu ajutorul fructelor. Daca, totusi, nu e de ajuns, fa-ti limonada cu menta sau portocala, pe care o poti indulci cu o lingurita de miere!

Extra pont: Cand ai pofta de o inghetata, mergi pe varianta frozen yoghurt: striveste cateva fructe de sezon, combina-le cu un iaurt si baga-le la congelator!


5 reguli de aur care te pot ajuta sa arati trasnet! Inspira-te de la Cori Gramescu! pe www.perfecte.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.