Melodia "Despacito" a spart topurile pe platformele de streaming, la doar sase luni de la lansare. A fost ascultata de peste 4,6 miliarde de ori, pe serviciile de streaming, depasind melodia "Sorry" a lui Justin Bieber. 

"Ce s-a intamplat cu melodia asta este o nebunie. Nu vreau sa folosesc cuvantul accident pentru ca imi doream sa scot un hit, dar nu am planuit proportiile astea. Pur si simplu am vrut sa fac oamenii sa danseze", a declarat Fonsi, interpretul piesei, potrivit bbc.com.

Artistul in varsta de 39 de ani considera ca acest succes global, care a adus piesa pe locul intai in 35 de tari, printre care si Marea Britanie, ii ofera o speranta, in contextul politic global.

"Vin din Puerto Rico si locuiesc in Miami. Traim niste vremuri grele, in care oamenii vor sa ne dezbine; vor sa construiasca ziduri intre noi. In conditiile astea, sunt mandru ca am scos o piesa care aduce oamenii si culturile aproape", a mai spus acesta, pentru sursa citata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.