LifeStar 5 Iunie 2017 11:58
Muzica a invins teroarea, duminica seara, la Manchester, la concertul caritabil organizat pentru victimele atentatului in care si-au pierdut viata 22 de persoane. Surpriza a fost ca mai multi politisti au inceput sa danseze alaturi de fani.

Nu mai putin de 60.000 de oameni au asistat la un spectacol de exceptie, unde au cantat cei mai cunoscuti artisti atat din Marea Britanie, cat si din SUA, scrie digi24.ro.

Masurile de securitate au fost inasprite pentru acest show, toti cei care au patruns pe terenul de cricket Old Trafford au fost verificati, fiind folosite inclusiv sisteme de securitate de tipul celor utilizate in aeroporturi. In urma verificarilor, politistii s-au bucurat de atmosfera concertului si au inceput sa danseze cu fanii.

In urma vanzarii biletelor si a donatiilor facute prin SMS, se estimeaza ca a fost stransa suma de 2 milioane de lire sterline. Aceasta va fi donata victimelor si familiilor afectate de atacul terorist care a avut loc in urma cu doua saptamani.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.