Printul Harry al Marii Britanii are o relatie cu Meghan Markle, o actrita din distributia serialului ”Suits”, potrivit presei britanice. Cei doi s-ar fi cunoscut in Toronto, in luna mai, atunci cand printul Harry a vizitat acest oras canadian - unde este turnat serialul TV ”Suits” -, pentru a promova editia din 2017 a evenimentului Invictus Games.

Potrivit tabloidului britanic The Sunday Express, printul Harry si noua lui iubita au decis ”sa ia lucrurile pas cu pas”, insa, chiar si asa, printul britanic ar fi ”indragostit nebuneste” de Meghan Markle.

”E mai fericit decat a fost vreodata in ultimii multi ani. Iau lucrurile pas cu pas, saptamana dupa saptamana si se bucura de compania celuilalt. Se poate spune ca le place sa fie impreuna si ca exista in mod cert o anumita chimie intre ei”, a spus o sursa.

Harry a incercat cu disperare sa pastreze secretul asupra acestei relatii, deoarece nu vrea sa o sperie pe Meghan. Stie ca lucrurile se vor schimba atunci cand relatia va fi facuta publica, dar stie, de asemenea, ca nu poate tine secretul prea mult timp. E prea devreme de spus daca relatia de acum va duce la o relatie indelungata, dar cine stie? Pentru moment, ei iau lucrurile pas cu pas si asteapta sa vada in ce directie se vor indrepta lucrurile”, a adaugat aceeasi sursa.

Un purtator de cuvant al resedintei regale Kensington Palace a refuzat sa comenteze aceste informatii despre viata privata a printului Harry.

Actrita Meghan Markle, care are si un blog de lifestyle, a vizitat Londra in vara acestui an, publicand pe contul ei de Instagram numeroase fotografii din timpul calatoriei sale. Desi nu a inclus nicio referire la printul Harry in mesajele sale online, fanii au remarcat ca actrita americana purta o bratara din margele similara aceleia pe care printul Harry a purtat-o in mod constant in ultimele luni. Fanii au sugerat ca bratara actritei ar fi de fapt un cadou primit de la printul britanic.

Vestea despre noua relatie romantica a printului Harry a aparut la doar cateva luni dupa ce presa internationala a spus ca printul britanic ar avea o relatie cu cantareata Ellie Goulding, apoi cu actrita Jenna Coleman. Ambele femei au negat aceste informatii.

Citeste si:
Probleme pentru Oana Moșneagu și Vlad Gherman, înainte de nuntă! Ce...
Probleme pentru Oana Moșneagu...

Meghan Markle, in varsta de 35 de ani, este o actrita americana nascuta in Los Angeles. A devenit cunoscuta gratie rolului Rachel Zane din serialul de televiziune ”Suits” si s-a remarcat apoi si serialul ”Fringe”. S-a casatorit cu managerul Trevor Engelson in 2011, insa cei doi s-au despartit in mai 2013 si au divortat in august 2013.

Printul Harry, nascut pe 15 septembrie 1984, este cel mai tanar fiu al printului Charles si al printesei Diana. In prezent, printul Harry ocupa locul al cincilea in ordinea de succesiune la tronul britanic, dupa tatal lui, fratele mai mare - printul William - si cei doi copii ai acestuia - printul George si printesa Charlotte.


Despre autor:

Clara Vacaru
Clara Văcaru a revenit in echipa 9am in anul 2022, după o pauză de doi ani. Pasionată de știri de când se știe, a terminat Facultatea de Jurnalism și lucrează în presă de peste 10 ani.
Crede cu tărie că “informația este putere” și visează ca, în viitor, să aibă o afacere în domeniul educației.
Mai multe

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.