Oana Moșneagu a vorbit deschis despre pregătirile pentru nunta programată pe 2 iulie, însă anumite probleme neprevăzute i-au dat bătăi de cap iubitei lui Vlad Gherman.

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, doi dintre cei mai iubiți actori din industria cinematografică românească, se pregătesc pentru un moment important în viața lor: cununia civilă. Cu toate acestea, pregătirile pentru evenimentul care ar trebui să fie unul de neuitat au fost puse pe pauză, din cauza unor situații de ultim moment, iar viitoarea soție a lui Vlad Gherman a dezvăluit publicului problemele cu care se confruntă.

Perechea, cunoscută pentru succesul profesional și pentru povestea lor de dragoste admirată de fani, a fost în lumina reflectoarelor încă de la începutul relației lor. Cu toate acestea, Oana Moșneagu și Vlad Gherman s-au bucurat de o relație solidă și de sprijin reciproc în fiecare etapă a vieții lor. Având cununia civilă programată pentru 2 iunie 2024, cuplul a început pregătirile pentru evenimentul care ar trebui să marcheze o nouă etapă în relația lor. Oana Moșneagu, fiind foarte activă pe rețelele sociale, i-a ținut la curent pe fanii săi în legătură cu fiecare detaliu legat de această experiență, inclusiv cu problemele apărute pe parcursul pregătirilor.

Recent, actrița a dezvăluit că rochia de mireasă pe care a comandat-o nu i se potrivește, generând un stres neașteptat înainte de evenimentul important. Mai mult decât atât, Vlad Gherman și-a ales costumul în funcție de rochia care nu îi mai este bună Oanei.

„Eu calculând câte zile mai am ca să îmi găsesc rochie pentru cununie, după ce a venit rochia comandată nu mi-e bună. Și după ce @vladgherman_oficial și-a luat costumul în funcție de ea”, a dezvăluit Oana Moșneagu pe pagina sa de Instagram.

Citește continuarea pe Kudika.ro.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio. A început munca la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. Din 2019 și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Aprilie 2024 - 12 : 04

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.