Renumitul DJ este primul headliner anuntat de organizatori pentru cea de-a doua editie a Festivalului Untold, care va avea loc, intre 4 si 7 august, la Cluj-Napoca, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presa transmis, marti, de organizatorii Festivalului Untold, in cadrul evenimentului vor concerta cinci dintre cei mai doriti artisti de catre publicul din Romania.

"Cele patru zile de festival vor aduce cinci headlineri EDM (Electro-Dance-Music), cinci dintre cei mai doriti artisti de catre publicul din Romania si, in special, de catre publicul Untold. Tiesto, primul headliner anuntat pentru Untold 2016, este unul dintre primele si cele mai puternice nume ale genului, iar in perioada urmatoare se vor alatura si ceilalti patru regi ai EDM-ului care vor fi prezenti in vara la Cluj-Napoca, precum si alti artisti din line-up. Tiesto a fost desemnat de-a lungul carierei sale «cel mai bun DJ din toate timpurile» de Mixmag, Nr. 1 DJ, de catre Rolling Stone, sau primul The Legend, desemnat de catre DJ Magazine, in urma voturilor fanilor invitati sa-si aleaga DJ-ul preferat al ultimilor 20 de ani", se arata in comunicat.

Tiesto este prezent la toate marile festivaluri de muzica si are colaborari cu Kanye West, Coldplay, Katy Perry, Martin Garrix, John Legend si multi altii, scrie MEDIAFAX.

Primele abonamente pentru Untold 2016 s-au pus in vanzare in urma cu trei luni, iar pana in prezent peste 26.000 de fani si-au achizitionat abonament, fara sa cunoasca line-up-ul festivalului.

Pe site-ul www.untoldfestival.com sunt acum disponibile 2.000 de abonamente din categoria PreSale la pretul de 300 de lei + taxe si un numar limitat de abonamente VIP la pretul de 500 de lei + taxe, ambele in varianta printed at home sau prin reteaua Eventim.

Editia a doua a Untold va avea loc in perioada 4-7 august.

Prima editie a festivalului s-a desfasurat, intre 30 iulie si 2 august 2015, pe Cluj Arena, unde au concertat, printre altii, Avicii, Armin van Buuren, David Guetta si Dimitri Vegas & Like Mike, alaturi de alti peste 150 de artisti internationali si nationali.

Citeste si:
Christian Bale va renunta la modificarile corporale severe pentru...
Christian Bale va renunta la...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.