Actorul galez Christian Bale, renumit pentru transformarile sale fizice uluitoare in anumite roluri, pentru care a fost nevoit de mai multe ori de-a lungul anilor sa slabeasca sau sa se ingrase foarte mult, a spus ca va renunta la aceste modificari corporale severe, deoarece ''moartea l-a privit in fata'', a relatat duminica Press Association.

Protagonistul filmului "The Dark Knight" este din nou de nerecunoscut, dupa ce s-a ingrasat cateva zeci de kilograme pentru cel mai recent rol al sau, fostul vicepresedinte american Dick Cheney din filmul "Vice", insa a declarat ca aceste fluctuatii ale greutatii sale corporale trebuie sa inceteze.

In trecut, starul galez a trecut printr-o ingrasare extrema pentru rolurile din filmele "American Hustle" si "The Big Short" si a slabit extrem de mult, pana a ajuns la greutatea de 57 de kilograme pentru rolul din "The Machinist". De asemenea, Christian Bale a urmat un regim alimentar special, dublat de exercitii fizice intense, pentru a avea un fizic deosebit de atletic in trilogia "The Dark Knight", in care a interpretat personajul Batman, scrie Agerpres.

Bale: Nu pot continua sa fac asta

Intr-un interviu publicat in suplimentul de Cultura al publicatiei Sunday Times, Christian Bale a facut urmatoarea dezvaluire: "Nu pot continua sa fac asta. Chiar nu mai pot. Moartea m-a privit in fata".

In timpul transformarii sale fizice pentru rolul din "Vice", Christian Bale i-a telefonat actorului Gary Oldman, pentru a il intreba cate kilograme s-a ingrasat pentru rolul Winston Churchill din drama "The Darkest Hour" - cu care starul englez a castigat premiul Oscar -, iar acesta i-a spus ca nu a fost nevoit sa se ingrase deloc.

"Pana acum am slabit 9 kilograme. Apoi am spus: 'Stai putin - Niciun kilogram?'. M-am simtit ca un papagal, apoi mi-am spus: 'Sunt pe acest drum, voi continua sa merg mai departe'", a relatat Christian Bale.

El a adaugat ca ii pare rau pentru sotia lui, modelul Sibi Blazic, care trebuie sa se obisnuiasca cu schimbarile sale fizice: "Insa indiferent de ce se va intampla, sotia mea le-a vazut deja pe toate". Starul galez spune ca noul sau aspect corpolent este admirat insa de fiul lui, Joseph, in varsta de patru ani.

Citeste si:
Modificări importante la Legea privind regimul deșeurilor. Daniela...
Modificări importante la...

Intrebat daca si-ar dori sa interpreteze pe marele ecran si alti politicieni, precum Boris Johnson, starul galez a declarat ca sotia lui i-ar interzice un astfel de rol: "Ea ar spune: 'Nu, nu vom juca acel rol. Un astfel de om nu va intra in casa mea'".

Gratie rolului din "Vice", actorul Christian Bale a castigat la inceputul lunii ianuarie cel de-al doilea Glob de Aur din cariera sa, impunandu-se la categoria "cel mai bun actor intr-un film - comedie/musical". Starul galez a castigat un Glob de Aur si in 2011 cu rolul secundar din filmul "The Fighter".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.