Victoria Beckham, fosta cantareata pop care a devenit un designer vestimentar de mare succes, ii va crea rochia de mireasa actritei americane Eva Longoria, a carei nunta cu omul de afaceri Jose Antonio Baston ar urma sa aiba loc in 2016, informeaza contactmusic.com.

Potrivit unor surse din presa internationala, Eva Longoria ar fi stabilit cu Victoria Beckham ca aceasta din urma sa ii creeze rochia de mireasa inainte ca actrita sa fie ceruta in casatorie, in luna decembrie a acestui an. Fosta cantareata i-ar fi promis ca ii va face o rochie din matase.

"Victoria isi doreste sa extinda partea de business care se ocupa de crearea rochiilor de mireasa, asadar este un vis devenit realitate pentru ea sa faca acest lucru", a declarat o sursa pentru ziarul The Sun. "Ea stia ca o va face (rochia de mireasa, n.r.) inainte ca Jose sa o ceara in casatorie (pe Eva, n.r.)... Fotografiile de la nunta Evei vor fi vazute in toata lumea, asadar va fi publicitatea perfecta. Ea spera ca se va isca o isterie pentru rochiile ei de mireasa. Totusi, ea nu ii va lua bani. Eva ii este prietena si nu e ca si cum ea ar avea nevoie de bani", a mai declarat sursa citata.

Victoria si Eva sunt prietene bune inca de cand s-au cunoscut, in 2007.

Actrita americana Eva Longoria a anuntat, pe 13 decembrie, printr-un mesaj publicat pe platforma online Instagram, ca s-a logodit cu iubitul ei, omul de afaceri Jose Antonio Baston. Actrita Eva Longoria, in varsta de 40 de ani, a anuntat fericita veste pe contul ei de pe platforma online Instagram, mesajul fiind insotit de o fotografie in care aceasta se saruta cu iubitul ei, in Dubai, unde cei doi au participat, in acea perioada, la Dubai International Film Festival.

Actrita si logodnicul ei, care este director si presedinte de continut la compania media Televisa, au o relatie amoroasa din anul 2013. Anterior, Eva Longoria a fost casatorita cu actorul Tyler Christopher, din 2002 pana in 2004, si cu baschetbalistul francez Tony Parker, din 2007 pana in 2011, scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
Gina Pistol și Smiley fac nunta. Ce a declarat prezentatorea despre...
Gina Pistol și Smiley fac...

Eva Longoria a devenit celebra gratie personajului Gabrielle Solis din serialul de televiziune "Neveste disperate/ Desperate Housewives". Cele mai recente roluri de pe marele ecran pentru Eva Longoria dateaza din 2008, cand a jucat in comedia "Numai peste cadavrul ei/ Over Her Dead Body", si 2012, cand a aparut in "For Greater Glory: The True Story of Cristiada". De asemenea, actrita a asigurat vocea unui personaj din animatia "Arthur Christmas" (2011). Cel mai recent proiect in care este implicata, comedia TV "Telenovela", care a debutat, pe 14 decembrie, in America.

Victoria Beckham s-a remarcat ca membra a grupului Spice Girls la finalul anilor 1990, iar in ultimii ani a devenit creatoare de moda, lansand mai multe colectii.

Victoria Beckham, in varsta de 41 de ani, s-a clasat pe locul intai in topul celor mai buni o suta de antreprenori din Marea Britanie din 2014, intr-un clasament realizat de revista britanica de afaceri Management Today. Potrivit acestei publicatii, brandul de moda Victoria Beckham a avut un profit de 38 de milioane de euro in 2013.

Citeste si:
15+ vedete trecute de 40 de ani care arata splendid fara machiaj
15+ vedete trecute de 40 de...

Victoria s-a casatorit cu David Beckham pe 4 iulie 1999, iar cei doi au impreuna patru copii: Brooklyn Joseph, Romeo James, Cruz David si Harper Seven.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.