Gina Pistol și Smiley au decis să se căsătorească, deși pentru multă vreme au susținut că un act nu este o dovadă a iubirii lor. Se pare că venirea pe lume a fiicei lor și faptul că și-au întemeiat o familie în toată regula i-a determinat să ia o decizie în acest sens. Prezentatoarea de la Antena 1 a făcut chiar și o serie de declarații despre marele eveniment.

Gina Pistol, despre nunta cu Smiley

Se anunță nuntă mare în lumea mondenă. Gina Pistol tocmai a declarat că ea și tatăl fetiței sale plănuiesc să se căsătorească, deși până acum câteva luni de zile era departe de ei această idee. Cei doi îndrăgostiți au fost mereu discreți în ceea ce privește relația lor, mai ales că pentru multă idee nimeni nu a avut vreo bănuială că ar forma un cuplu. Același lucru s-a întâmplat și când îndrăgita prezentatoare de la Antena 1 a rămas însărcinată cu Josephine, copilul pe care ambii și l-au dorit enorm și care le-a schimbat viața din toate punctele de vedere.

De dragul fiicei sale, Gina Pistol a renunțat la viața pe care o avea înainte și la multe dintre proiectele sale, preferând să îi fie alături la orice pas și să nu rateze nimic important din primii săi ani de viață. Aceasta nu s-a putut separa de Josephine nici măcar în vacanță, motiv pentru care unii au judecat-o, fiind de părere că mai are timp și pentru ea, dar vedeta nu a dat doi banii pe spusele lor și și-a văzut de viață.

În ultima vreme, în viețile celor doi au avut loc multe schimbări, dar una dintre cele mai mari și cele mai importante dintre ele va avea loc în viitor. Ei bine, Smiley și Gina Pistol plănuiesc să facă nunta, iar ea a dat deja primele declarații în acest sens. Blondina a spus că nu știe cum va arăta rochia de mireasă și nici când anume se vor căsători, având în vedere cât de repede trece timpul.


”Da, plănuim să facem și nunta. Nu știu cum va arăta rochia de mireasă, nu știu însă când că nu știu cum vom face cu timpul, deja Andrei a intrat în pâine, eu nici nu știu când a trecut luna ianuarie, că uite că s-a dus și luna ianuarie și n-am înțeles nimic din ea”, a declarat Gina Pistol, pentru spynews.ro.

Citeste si:
Cum organizezi o nuntă la conac: 5 sfaturi utile
Cum organizezi o nuntă la...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Februarie 2023 - 12 : 02

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.