Gina Pistol nu are liniște nici în vacanță și nu s-a putut abține să nu le povestească și fanilor ei care este cea mai mare greșeală pe care a făcut-o. Prezentatoarea de la Antena 1 nu a dat importanță unui lucru important, iar acum regretă enorm ceea ce a făcut.

Ce a pățit Gina Pistol în vacanță

Gina Pistol și Smiley și-au dorit ca începutul anului să îi prindă departe de casă. Aceștia au plecat alături de fiica lor și de câțiva prieteni în Vietnam, unde se află de câteva zile bune. Mulți au criticat-o pe prezentatoare pentru faptul că nu este capabilă să se bucure nici măcar de o vacanță fără copilul ei, dar ei nu îi pasă sub nicio formă de ceea ce spun gurile rele, pentru că ar face orice sacrificiu pentru Josephine, inclusiv pe acela de a avea grijă de ea în zilele în care ar trebui să se relaxeze și să se bucure de soare și de plajă.

Deși viața de mamă îi ocupă tot timpul, blondina nu uită nici de fanii ei de pe rețelele sociale, cărora le vorbește despre noutățile din viața sa. Uneori, ea este discretă cu privire la anumite subiecte și, de exemplu, nici acum nu le-a arătat internauților chipul fiicei lor, motiv pentru care unii s-au declarat obosiți de astfel de imagini și au renunțat la a o mai urmări.

Nici în vacanță, nu au avut parte de vreo surpriză venită din partea lor cu privire la Josephine, dar Gina Pistol i-a ținut la curent cu problemele de care s-a lovit în Vietnam. Partenera de viață a lui Smiley a omis să se dea cu cremă solară la nivelul feței, motiv pentru care s-a ales cu niște arsuri care o ustură și de care nu va scăpa prea ușor. A avut grijă de întreaga familie, dar a uitat de ea.

„Ce să zic, chiar am uitat să mă dau cu protecție pe față. Am uns, în schimb, toată familia. Pe corp m-am dat, pe față… după cum se vede”, a scris Gina Pistol, la Story.

Sursa foto (c): Gina Pistol/InstaStory

„Legenda spune că mă ustură”, a mai spus iubita lui Smiley.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Ianuarie 2023 - 09 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.