Rapperul 50 Cent a pierdut un proces intentat de Lavonia Leviston, partenera rivalului sau Rick Ross, femeia acuzandu-l ca a publicat online o inregistrare video, fara consimtamantul ei,  in care aceasta este umilita de un fost iubit

Cantaretul a fost obligat initial sa-i plateasca acesteia daune de 5 milioane de dolari. Aceasta suma va fi insa majorata cu 2 milioane de dolari, conform contactmusic.com.

James Renard, avocatul rapperului, al carui nume real este Curtis Jackson III, a declarat pentru revista People ca, desi respecta decizia instantei, este dezamagit de aceasta hotarare. El a mai spus ca rapperul va face recurs la decizia instantei si a reamintit ca 50 Cent a cerut deja intrarea sub protectia legii falimentului din SUA.

Cantaretul american a cerut intrarea sub protectia legii falimentului din SUA la doar cateva zile dupa ce instanta a stabilit ca rapperul trebuie sa plateasca respectivei femei despagubiri de 5 milioane de dolari, pentru defaimare.

In timpul procesului intentat de partenera de viata a rivalului sau Rick Ross, Lavonia Leviston, Curtea Suprema din Manhattan, New York, a cerut ca rapperul sa aduca o situatie financiara clara a veniturilor si bunurilor sale. Avocatii artistului au dezvaluit, insa, ca rapperul a cerut deja intrarea sub protectia legii falimentului la o instanta din Connecticut, unde detine o proprietate.

In urma cu doar doua luni, revista Forbes estima averea lui 50 Cent la 155 milioane de dolari. Se pare ca o mare parte din aceasta a fost generata de brandul Vitamin Water, care a fost vandut companiei Coca-Cola in 2007. La acea vreme, o sursa apropiata rapperului declara ca "50 Cent a primit (de la Coca-Cola, n.r.) o suma care se incadreaza intre 60 si 100 de milioane de dolari".

Rapperul 50 Cent, in varsta de 40 de ani, a cunoscut succesul in 2003, cu albumul de debut "Get Rich or Die Tryin'", care s-a vandut in 15 milioane de exemplare in toata lumea, devenind unul dintre cel mai bine vandute materiale discografice rap din toate timpurile, scrie MEDIAFAX.

Cel mai recent material de studio al sau, "Animal Ambition", a fost lansat in 2014, urmatorul, "Street King Immortal", fiind programat sa apara in septembrie anul acesta. In 2005, rapperul a avut un rol in filmul "Totul pentru bani", inspirat din viata lui, apoi a fost distribuit in drama de razboi din 2006 "Home of the Brave". Cel mai recent film al sau este thrillerul "Tinutul gheturilor/ The Frozen Ground", in care joaca alaturi de Nicolas Cage si John Cusack.

Citeste si:
Statul vrea ca CEC Bank să vândă polițe RCA
Soluția statului în fața...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.