LifeStar 2 Iulie 2015 15:45
Actorul american Paul Rudd a fost recompensat cu o stea pe Walk of Fame din Hollywood.

Starul american, in varsta de 46 de ani, cunoscut pentru rolurile interpretate in filme precum "Asa-i la 40 de ani!/ This is 40" si cele doua pelicule din franciza "Un stirist legendar/ Anchorman", a primit cea de-a 2.554-a stea de pe Hollywood Boulevard.

In filmul "Ant-Man", ce va fi lansat pe marile ecrane americane pe 17 iulie, Paul Rudd interpreteaza rolul Scott Lang, un hot neinsemnat care gaseste un costum special ce ii permite sa se micsoreze si sa dobandeasca puteri speciale, cu ajutorul carora isi va folosi talentul pentru a salva omenirea.

Filmul are la baza un personaj creat de Stan Lee, care a aparut pentru prima data intr-o revista de benzi desenate publicata de Marvel Comics la inceputul anilor 1960. Colegul sau din distributia acestui film, Michael Douglas, care joaca rolul savantului Hank Pym, a fost prezent la ceremonia de dezvelire a stelei dedicate actorului Paul Rudd.

Dupa ce a jucat in "Liceenele din Beverly Hills/ Clueless" in 1995, Paul Rudd a devenit o prezenta constanta in filmele de comedie hollywoodiene, remarcandu-se in productii cinematografice cu mare succes de public, precum "Virgin la 40 de ani/ The 40 Year Old Virgin", "Un pic insarcinata/ Knocked Up" si "Caut cavaler de onoare/ I Love You, Man". A jucat si in cateva seriale TV celebre, precum "Prietenii tai/ Friends" si "Parks and Recreation", scrie MEDIAFAX.

Hollywood Walk of Fame consta intr-o insiruire de placute aurii - care se intind pe o distanta de o mila (1,6 kilometri) pe celebrul Hollywood Boulevard - ce au fost montate in ciment, incepand din anii 1960, pentru a onora activitatea deosebita a unor personalitati din industria de divertisment americana.

Citeste si:
Amber Heard, noi acuzații în procesul momentului de la Hollywood:...
Amber Heard, noi acuzații în...

Fiecare dintre placutele montate in cimentul de pe acel bulevard celebru pot fi "cumparate" cu 30.000 de dolari de un sponsor al fiecarui artist premiat, aprobat de Camera de Comert din Hollywood. Banii sunt donati in beneficiul fundatiei de caritate Hollywood Historic Trust.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.