Amber Heard a mărturisit miercuri în instanţă că a rămas „cu inima frântă'' după ce Johnny Depp a lovit-o prima dată, descriind cu lacrimi în ochi presupusul incident care „i-a schimbat viaţa'', informează DPA. Actriţa, cunoscută din pelicula „Aquaman'', a afirmat, în cadrul procesului de calomnie intentat împotriva ei de fostul ei partener, că nu a ştiut cum să reacţioneze în momentul presupusului incident.

Amber Heard l-a acuzat pe Johnny Depp că a plesnit-o peste față

Depp a dat-o în judecată pe Heard pentru calomnie în urma unui articol pe care actriţa l-a publicat în 2018 în The Washington Post şi care, potrivit avocaţilor lui Depp, ar sugera în mod eronat că el a abuzat-o fizic şi sexual în perioada cât au fost împreună.

Heard a declarat miercuri în tribunalul districtual al comitatului Fairfax din Virginia că începutul relaţiei lor a fost o perioadă „frumoasă şi stranie'' şi că „se îndrăgostise nebuneşte'' de Depp. Actriţa a povestit că în timpul unui incident petrecut în 2013, actorul a pălmuit-o de trei ori după ce ea a râs de unul dintre tatuajele lui.

„A părut atât de prostesc şi de nesemnificativ, nu voi uita niciodată, mi-a schimbat viaţa'', a declarat Heard. ''M-a plesnit peste faţă, iar eu am râs pentru că nu am ştiut ce altceva puteam face'', a mai mărturisit actriţa. ''Am crezut că e o glumă... nu am înţeles ce se întâmpla. Nu voiam să cred că este real.''

Retail jobs

„Ştiu că nu mai era cale de întoarcere, nu sunt ignorantă, nu poţi lovi o femeie, nu poţi lovi un bărbat, nu poţi lovi pe nimeni'', a continuat actriţa.

„Ştiam că e greşit şi ştiam că trebuie să-l părăsesc şi mi se rupea inima pentru că nu voiam să-l părăsesc... era cel mai frumos lucru din viaţa mea de până atunci'', a mai spus ea. ''Aş vrea să pot spune acum că m-am ridicat şi am părăsit casa aceea, am pus punct şi am luat atitudine. Mă uitam pur şi simplu la covorul murdar şi încercam să mă motivez să mă ridic, să plec din locul acela'”.

Heard a mai spus că apoi Depp a început să plângă şi s-a aşezat în genunchi ca să-şi ceară iertare spunându-i că „a pus monstrul deoparte'', a mărturisit actriţa. Heard a adăugat că în zilele următoare Depp şi-a cerut iertare „de nenumărate ori'', spunându-i că ''mai degrabă şi-ar tăia o mână decât să o mai lovească". ''Avea un fel de a vorbi poetic'', a mai spus actriţa.

Citeste si:
Anamaria Prodan l-a desființat pe Laurențiu Reghecampf în plin...
Anamaria Prodan l-a...

Întrebată dacă a rămas în relaţie după incident, actriţa a spus: „Da, am rămas, am crezut că era o limită pe care nu o va mai încălca niciodată şi că asta a fost tot''.

Heard a mai mărturisit în instanţă că relaţia lor a fost o ''poveste de dragoste năucitoare'' care a început după turneul de promovare a filmului lor din 2011 „The Rum Diaries''. ''A fost ceva minunat... simţeam că acest bărbat mă cunoaşte şi mă vede aşa cum nu mă vedea nimeni. Când eram în compania lui Johnny, simţeam că eram cea mai frumoasă persoană din lume. Mă simţeam remarcată''.

Heard a adăugat că Depp îi arătase „dovezi extravagante de dragoste'' şi că trăiau „într-o mică bulă secretă''. „Aveam senzaţia că sunt într-un vis, că este ceva magic'', a spus ea. ''Mă îndrăgostisem nebuneşte de bărbatul acesta'', a continuat actriţa.

Citeste si:
Adelina Pestrițu a pierdut procesul cu Oana Zăvoranu! Influncerița...
Adelina Pestrițu a pierdut...

Anterior, instanţa a audiat mărturia psihoterapeutei Dawn Hughes, care a afirmat că Heard a suferit numeroase acte de violenţă şi de abuz sexual din partea lui Depp. Hughes a spus că presupusele acte de violenţă sexuală, pe care le-a descris explicit în faţa instanţei, erau deseori rezultatul „furiei alimentate de droguri'' a actorului.

Instanţa a audiat deja patru zile de depoziţii din partea lui Depp, care a afirmat că este „obsedat de adevăr'' şi care susţine că el a fost victimă a violenţei domestice. Agerpres.


Despre autor:

Alexandra Chivu
Alexandra Chivu scrie pentru 9AM din anul 2021, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef. Ea și-a început activitatea în presă în 2016, în cadrul Facultății de Jurnalism, unde a scris câteva articole pentru site-ul instituției. Ulterior, a publicat materiale în ziarul „Ultimă oră”. Și de aici a început greul. Primul impact important în carieră a fost în cadrul Digi FM, unde a redactat știri de radio, apoi a intrat „în pâine”, cu un program full-time, la revista Ciao, în 2017. Nu a poposit și a continuat la Fanatik, din 2018 până în 2019. În paralel, benevol, s-a ocupat în câteva rânduri de pagina de Facebook SOS Autism Brăila. De atunci și până în 2021 a lucrat la Playtech, apoi a ajuns în prezentul numit 9AM.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Mai 2022 - 12 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.