Cantareata americana Beyonce negociaza cu producatorii seriei "Razbunatorii/ The Avengers" pentru a interpreta rolul unui super-erou feminin in urmatorul film din aceasta franciza cinematografica inspirata din universul benzilor desenate Marvel, informeaza site-ul revistei New Musical Express.

Beyonce a avut un rol cameo in thrillerul "Obsesia/ Obsessed" din 2009 si ar putea reveni pe marile ecrane intr-un film din franciza "The Avengers". Super-eroii Marvel din aceasta serie cinematografica vor lupta inca o data umar la umar pentru a salva Pamantul in cele doua parti ale filmului "The Avengers: Infinity War", care vor fi lansate in 2018 si in 2019. "Ne-ar placea sa o avem pe Beyonce in echipa noastra, aproape sigur in rolul unui personaj nou pe marele ecran, dar care face parte din catalogul de super-eroi Marvel", a declarat un director executiv de la studiourile Disney, pentru publicatia The Daily Star.

Printre personajele avute in vedere pentru Beyonce se numara cateva nume cunoscute din universul Marvel, precum Boom-Boom, Blink si Tigra, scrie MEDIAFAX. Daca va semna pentru un rol in seria "The Avengers", Beyoncé se va alatura unei distributii de zile mari, in care stralucesc actorii Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Scarlett Johansson, Chris Evans, Mark Ruffalo, Jeremy Renner si Elizabeth Olsen.

Printre cele mai cunoscute roluri interpretate de Beyonce pe marele ecran se numara cele din filmele "Austin Powers - Goldmember/ Austin Powers in Goldmember" (2002), "Pantera Roz/ The Pink Panther" (2006), "Dreamgirls" - pentru care a primit o nominalizare la Globul de Aur - si "Cadillac Records" (2008) - in care a interpretat rolul celebrei cantarete Etta James.

Beyonce Knowles, in varsta de 33 de ani, a devenit celebra la sfarsitul anilor 1990 in calitate de membra a trupei Destiny's Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vanzari de discuri din lume. In 2003, in timpul unei pauze din cariera trupei Destiny's Child, Beyoncé a lansat primul ei album solo, intitulat "Dangerously in Love". Beyoncé este una dintre cantaretele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 20 astfel de trofee - trei ca membra a grupului Destiny's Child si alte 17 in calitate de artista solo.

Citeste si:
Larisă Udilă a dat cărțile pe față. Cât au plătit ea și Nicole...
Larisă Udilă a dat cărțile pe...

Din 2008 este casatorita cu Jay-Z, iar impreuna au o fiica pe nume Blue Ivy. Jay-Z si Beyonce formeaza cel mai bogat cuplu din industria muzicala, cu o avere estimata la peste 750 de milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.