Larisă Udilă a dat cărțile pe față și a spus cât au scos din buzunar ea și nașa ei, Nicole Cherry, pentru a o vedea pe Beyonce. Iată despre ce sumă este vorba!

Larisa Udilă, despre suma dată pentru concertul lui Beyonce

Recent, Larisa Udilă și Nicole Cherry au decis să plece împreună într-o vacanță scurtă la Varșovia, dar nu pur și simplu pentru a vizita orașul sau pentru a se bucura de câteva zile una în compania celeilalte, ci pentru a merge la concrertul lui Beyonce, una dintre artistele lor preferate la concertul căreia visau să ajungă și nu au avut niciodată ocazia până la momentul actual.

Locul pe care l-au avut a fost extrem de bun, undeva chiar pe scenă și tocmai din acest motiv, cei care le urmăresc le-au întrebat câți bani au fost nevoiți să scoată din buzunar pentru a fi atât de aproape de starul internațional, dar și cât de greu le-a fost să pună pe acele bilete. Ei bine, primind atât de multe întrebări legate de acest subiect, în ultimele ore, Larisa Udilă le-a făcut o serie de dezvăluiri fanilor ei. Vedeta a precizat, încă de la bun început, faptul că biletele erau mult prea scumpe mai exact 10.000 de euro, doar că ea a avut mare noroc cu nașa sa care s-a ocupat de tot, a cumpărat biletele cu mult timp înainte și a reușit să plătească doar 2500 de euro.

Pentru Larisa Udilă este o sumă destul de mare, dar una mult mai bună decât cea inițială. Nu i-a venit nici ei să creadă că erau atât de aproape de Beyonce și s-au bucurat de întregul concert, de unde au postat imagini în mediul online pentru fanii lor care așteptau cu sufletul la gură să vadă cât de tare s-au distrat la show.

„Asta cred că a fost cea mai des întâlnită întrebare în ultimele zile. A fost șocant pentru toată lumea de pe Instagram cât de aproape am fost de Beyonce și cât a costat biletul. Știu că probabil ați găsit pe internet biletul meu la 10.000 de euro, dar am avut noroc cu nașa Cherry, care este as în ceea ce privește organizarea. L-a luat din timp, avem biletele luate de două luni și am plătit pe ele 2.500 de euro fiecare. Oricum au fost scumpe, dar diferența per bilet este destul de mare”, a povestit Larisa Udilă, pe Instagram.

Citeste si:
Nicole Cherry a dat cărțile pe față. Cum se descurcă în rolul de...
Nicole Cherry a dat cărțile...

Sursa foto: Nicole Cherry/Instagram

„Chestia este că am fost fix pe scenă, deci am stat pe scenă. Am avut bar, baie doar pentru persoanele care stăteau acolo, cred că erau 50. Aveam bar cu băuturi alcoolice și sucuri gratis, aveam escortă care ne-a luat de la intrare și ne-a dus în locuri, am primit și cadouri din partea lui Beyonce, s-a uitat la noi, ne-a pupat, deci a fost la un metru și ceva de mine”, a mai zis vedeta.

Sursa foto: Larisa Udila/Instagram

„Am plâns cu lacrimi, pur și simplu îmi curgeau lacrimile pe față. Era visul meu de mică. Probabil pentru multe persoane nu a fost neapărat să meargă la Beyonce că-s fani de mici, dar la mine... nu știu dacă înțelegeți, dar eu sunt obsedată de mică de acest artist”, a adăugat Larisa Udilă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Iunie 2023 - 03 : 06

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.