Showbiz 18 Mai 2023 14:00 de Diana Oprișan
Nicole Cherry a dat cărțile pe față și le-a oferit curioșilor răspunsurile pe care le așteptau legate de modul în care se descurcă în rolul de mamă, având în vedere că pune mare accent pe cariera sa și se implică în tot felul de proiecte. Ce a dezvăluit partenera de viață a lui Florin Popa!

Nicole Cherry a dat cărțile pe față și a vorbit despre viața de familie

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că una dintre cele mai mari dorințe pe care le-a avut Nicole Cherry și care nu are legătură cu muzica a fost aceea de a deveni mamă tânâră. Astfel, vedeta nu a pierdut vremea și deși d-abia trecuse de vârsta de 20 de ani și oamenii credeau că trebuie să mai copilărească, a rămas însărcinată. A fost sigură, încă din prima clipă, că Florin Popa este bărbatul vieții sale alături de care vrea să trăiască pentru totdeauna și alături de care merită să își întemeieze o familie.

Când Anastasia a venit pe lume, oamenii din jurul ei aveau îndoieli în ceea ce privește felul în care Nicole Cherry se va descurca în rolul de mamă și au continuat să își pună întrebări în acest sens. Cântăreața a fost mereu transparentă, a vorbit despre micuța ei, despre viața de familie și nu a ținut-o departe de ochii curioșilor, pe internet fiind multe imagini cu fiica sa, care s-au bucurat de aprecieri din partea urmăritorilor.

De la un timp, întrebările au început să fie din ce în ce mai multe, iar în cadrul unui interviu acordat recent pe care artista l-a acordat de curând a vorbit despre fiica ei, dar și despre felul în care face față tuturor provocărilor din viața de mamă. Anastasia a început să spună primele cuvinte, iar pe mama ei au copleșit-o emoțiile. De asemenea, încearcă să îmbine viața de familie cu cea profesională, iar admiratorii ei cred cu tărie că micuța va călca pe urmele sale și că va fi o artistă de succes de care părinții ei vor fi mândri. Rolul de mamă o prinde de minune și o face să se simtă împlinită în fiecare zi a vieții sale.

”Este destul de frumoasă și deja începe să fie și mai palpitantă. Anastasia începe să spună primele cuvinte, să ne înțelegem și cred că atunci când copilul începe să vorbească, devine totul mult mai intens, pentru că reușește să spună ceea ce simte și, ca și mămică, bineînțeles că te copleșesc toate cuvintele ei și gesturile pe care le face. Este perioada ea preferată.”, a declarat Nicole Cherry, pentru Antena Stars.

Citeste si:
Larisă Udilă a dat cărțile pe față. Cât au plătit ea și Nicole...
Larisă Udilă a dat cărțile pe...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 18 Mai 2023 - 02 : 05

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.