Nicole Cherry este într-o formă de invidiat, deși a devenit mamă acum ceva, iar în timpul sarcinii luase destul de mult în greutate. După ce fiica ei, Anastasia a venit pe lume, cântăreața s-a ambiționat și a reușit să scape de kilogramele în plus, acum arâtând extrem de bine.

Nicole Cherry este într-o formă de zile mari

Nicole Cherry este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi din țară, dar și una dintre cele care și-au dorit să devină mame de tinere. Deși trecuse cu puțin peste vârsta de 20 de ani, partenera de viață a lui Florin Popa a rămas însărcinată, iar în timp ce toată lumea o critica pentru alegerile sale, vedeta se bucura de fiecare moment din viața sa și de faptul că urma să devină părinte.

Deși fanii i-au zis că s-a îngrășat destul de tare, ea crede că nu a avut probleme cu kilogramele în plus nepărat, deoarece a avut un stil de viață sănătos și înainte de sarcină și după aceea. De asemenea, este de părere că acesta a reprezentat una avantaj pentru grăbirea procesului de slăbire, după venirea pe lume a Anastasiei. În ceea ce privește mâncarea, ea a încercat să consume multe proteine, să elimime carbohidrații și să mânânce foarte multe legume.

„Nu am acumulat multe kilograme în sarcină și faptul că am avut, cred, un stil de viață sănătos, și înainte de sarcină, și în timpul sarcinii, m-a ajutat extrem de mult, până la urmă, să grăbesc procesul de slăbire, imediat după sarcină. Cred că echilibrul este important, să ai un stil de viață sănătos. Cât despre mâncare, în general, am încercat să mănânc proteină, să elimin carbohidrații și să mănânc legume, chestii fresh, care mă ajută să am și energie, și să mă și mențin.”, a declarat Nicole Cherry, pentru viva.ro.

Legat de fiica sa, Nicole Cherry a zis că deși este foarte mică nu îi place deloc să stea în mașină, iar ea și partenerul ei încearcă pe cât posibil să plece de acasă, când micuței îi este somn, pentru a se asigura că totul merge bine și pentru a avea un drum liniștit.

Citeste si:
Larisă Udilă a dat cărțile pe față. Cât au plătit ea și Nicole...
Larisă Udilă a dat cărțile pe...

„Peripețiile sunt în continuare cele cu drumul, pentru că Anastasiei nu-i prea place să stea în mașină, dar încercăm să plecăm pe perioada în care îi este somn, ca să fim siguri că va adormi și că vom avea un drum liniștit. Cât despre mare, într-adevăr, Anastasiei îi place foarte tare soarele, apa și este o Săgetătoare care-mi seamănă foarte tare.”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 13 Martie 2023 - 02 : 03

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.