„Romina, VTM” este unul dintre cele mai urmărite filme, la momentul actual, în toate cinematografele din țară și a bătut deja recordul încă dinainte de a putea fi urmărit pe marile ecrane, fiind vândute 35.000 de bilete în presale. Deși a depășit total așteptările multora, s-a lovit și de critici din partea celor care l-au văzut deja.

„Romina, VTM” a depășit filmul „Teambuilding”

„Romina, VTM” a atras atenția oamenilor, încă din vara anului trecut când vedetele care fac parte din distribuție le-au zis urmăritorilor lor faptul că lucrează la un film. Acesta a avut parte de o promovare intensă, mai ales pentru că în acesta joacă mulți artiști cunoscuți de la noi din țară care au rupt topurile muzicale și anume Rareș Mariș, Bogdan de la Ploiești, Nicole Cherry, Yny Sebi, Tzancă Uraganu și mulți alții. Momente de la avanpremiera acestuia, dar și secvențe din film au devenit virale pe TikTok adunând milioane de vizualizări, iar cum un proiect de succes atrage la rândul lui și critici așa a fost și în cazul de față.

Oamenii au dat buzna în cinematografele din țară, pentru a urmări filmul „Romina, VTM”, astfel reușind deja să bată recordul făcut de „Teambuilding”, dar mulți au fost dezamgăți de ceea ce au văzut și nu s-au putut abține să nu își exprime opinia pe rețelele sociale. Până la momentul actual, pesteb 50.000 de persoane au văzut deja filmul, ceea ce este o mare bucurie pentru vedetele care au muncit o vară întreagă acestui proiect.

La intrări au fost cozi imense, oamenii au început să se bată în săli, iar imaginile cu mizeria lăsată în urma lor nu au lipsit nici ele de pe TikTok. Cu toate acestea, „Romina, VTM” are un succes imens și continuă să facă senzație, mai ales datorită modului în care acesta a fost promovat.

„O porcarie de film...maxim nota 4! multa reclama si atat! sa va convingeti singure!”,„Doar reclama e de el. Dezamăgire totală; M-am dus la cinema și am ajuns la concert la Tzancă; Mai bine mă uitam la un film p*rno; Hai la film au zis, că e prost nu au mai zis”, „O mizerie de film”, sunt doar dintre afirmațiile oamenilor despre film.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Ianuarie 2023 - 01 : 01

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.