Biletele pentru concertul pe care Robbie Williams il va sustine in Piata Constitutiei din Bucuresti, pe 17 iulie, s-au vandut in numar mare, stabilind un nou record in Romania, in primele 11 minute fiind achizitionate tichetele promotionale, au declarat pentru MEDIAFAX organizatorii evenimentului.

Concertul pe care Robbie Williams il va sustine la Bucuresti a fost anuntat marti, intr-o conferinta de presa, de organizatorii evenimentului, Marcel Avram, East European Production si D&D East Entertainment. Biletele au fost puse in vanzare marti, la ora 16.00, fiind disponibile prin reteaua Eventim (in magazinele Germanos) si online, pe eventim.ro. Potrivit organizatorilor, in primele 11 minute de la punerea in vanzare a biletelor s-a epuizat pachetul de bilete cu pret redus disponibile pentru comanda online, iar in primele 90 de minute s-au vandut 21.500 de tichete.

Pretul biletelor difera in functie de categorie, dupa cum a declarat Valentin Vasiloiu, reprezentant Eventim, la conferinta de presa de marti. In cazul tichetelor pentru normal circle exista o perioada promotionala de doua saptamani, in care acestea au pretul de 140 de lei (plus taxe, exclusiv in magazinele Germanos), urmand ca pretul acestora, fie dupa epuizare, fie dupa cele doua saptamani, sa fie de 175 de lei (plus taxe). De asemenea, sunt puse in vanzare bilete la golden circle - 430 de lei (plus taxe), diamond circle - 530 de lei (plus taxe) si tribune VIP - 630 de lei (plus taxe).

Valentin Vasiloiu a precizat la conferinta de presa de marti ca publicul a manifestat deja un interes foarte mare pentru acest eveniment si ca se asteapta la incasari foarte bune. Prezent la eveniment, Marcel Avram a spus ca au incercat sa faca in asa fel incat biletele sa aiba preturi accesibile pentru toata lumea. De asemenea, acesta a mentionat ca show-ul lui Robbie Williams este o productie foarte scumpa si a fost posibila in Romania si cu ajutorul sponsorilor. "Unul dintre cei mai mari artisti ai vremurilor noastre vine la noi in tara si speram sa avem vreme buna, de aceea am ales luna iulie. Sa fim pozitivi si sa ne bucuram de show", a declarat Marcel Avram, la conferinta de presa.

Organizatorii promit ca show-ul de la Bucuresti al lui Robbie Williams va fi unul exploziv de arta si muzica, in stilul caracteristic al starului.
Concertul face parte din cel de-al 11-lea turneu al artistului, "Let Me Entertain You", pe care Robbie Williams il sustine in 2015. Turneul "Let Me Entertain You" debuteaza pe 25 martie, la Madrid, si va mai include show-uri in orase precum Barcelona (26 martie), Paris (30 martie), Moscova (12 aprilie), Bratislava (18 aprilie) si Tel Aviv (2 mai). Seria de concerte va include cele mai cunoscute si de succes cantece ale lui Robbie Williams, scrie MEDIAFAX.

Citeste si:
România a produs un număr record de mașini în 2022: peste 509.000...
România a produs un număr...

Robbie Williams, in varsta de 41 de ani, s-a bucurat de un succes urias dupa ce a parasit grupul Take That, lansand o serie de albume si de single-uri precum "Angels" si "Millennium" si semnand un contract cu casa EMI in 2002, in valoare de mai multe zeci de milioane de dolari. Insa, in momentul in care albumul sau "Rudebox" a fost lansat in 2006 - urmat de "Reality Killed the Video Star" in 2009 -, Robbie Williams era considerat o prezenta tot mai stearsa in peisajul muzicii pop britanice si esuase in incercarea sa de a se impune pe piata muzicala americana.

In 2010, Robbie Williams s-a reunit cu fostii lui colegi din grupul Take That, alaturi de care a inregistrat albumul de mare succes "Progress", promovat printr-un turneu extrem de profitabil in 2011. Cantaretul spune ca aceasta experienta l-a ajutat sa isi recapete increderea in propriile forte, convingandu-l de faptul ca inca mai poate sa aiba succes sustinand concerte pe stadioane mari, in calitate de artist solo. Artistul britanic si-a lansat cel de-al saptelea album de studio, "Under the Radar Volume 1", la inceputul lunii decembrie 2014.

Citeste si:
Lord of the Dance revine în România în cadrul turneului aniversar...
Lord of the Dance revine în...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.