Wesley Snipes va reveni dupa o pauza de 25 de ani pe micile ecrane cu un rol important intr-un serial politist, care va include multe scene de actiune.

Starul hollywoodian va interpreta unul dintre rolurile principale din serialul "Endgame", alaturi de Philip Winchester - unul dintre protagonistii serialului "Riposta/ Strike Back" -, care va juca rolul unui fost spion devenit expert in chestiuni de securitate, atras intr-o conspiratie misterioasa, in Las Vegas.

Directorii postului de televiziune american NBC si-au dat acceptul pentru filmarea episodului-pilot din acest nou serial, ce marcheaza primul rol de televiziune major pentru Wesley Snipes,l dupa o pauza de un sfert de secol. Starul a jucat pentru ultima data intr-un proiect TV in serialul politist "H.E.L.P.", difuzat pe micile ecrane in 1990, scrie MEDIAFAX.

Wesley Snipes a fost avut in vedere, recent, pentru rolul principal din proiectul TV al regizorului Lee Daniels, intitulat "Empire", insa acel rol a fost atribuit in cele din urma actorului Terrence Howard. Un alt actor din serialul "Empire", Damon Gupton, a fost deja adaugat in distributia show-ului TV "Endgame".

Wesley Snipes, in varsta de 52 de ani, s-a facut remarcat in special cu roluri in filme de actiune, precum cele din trilogia "Blade", dar a avut succes si in comedii, precum "Albii nu pot sari/ White Men Can't Jump" din 1992. Actorul american a interpretat rolul principal in drama "Febra iubirii/ Jungle Fever", regizata de Spike Lee, a jucat rolul unui saxofonist de jazz in lungmetrajul "Totul pentru Blues/ Mo' Better Blues", regizat de acelasi Spike Lee in 1990, si s-a remarcat in "Demolatorul/ Demolition Man" (1993), in care a jucat alaturi de Sylvester Stallone si Sandra Bullock.

Snipes a fost condamnat la trei ani de inchisoare pentru neachitarea impozitelor datorate fiscului american. Procurorii au spus in timpul procesului ca actorul a castigat peste 38 de milioane de dolari intre anii 1999 si 2006, dar nu si-a platit impozitele datorate pentru aceasta perioada. Snipes a stat in inchisoare din decembrie 2010 pana in aprilie 2013, cand a fost pus sub arest la domiciliu pentru inca patru luni.

Citeste si:
Netflix lanseaza un nou trailer pentru serialul "The Innocents"
Netflix lanseaza un nou...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.